Εύστοχος στην επανάληψη και νικητής ο “γηραιός”

Σ’ ένα παιχνίδι που κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, ο Διαγόρας “σοβαρεύτηκε” στην επανάληψη όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του και πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στο Ζευγολατιό στο Δημοτικό Στάδιο για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος).

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παντέλη μετά το πρώτο αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο, ξεκίνησαν να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να παραβιάσουν την εστία του Σκούρτη, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε καλή μέρα και κατάφερε να… βρει τις απαντήσεις στο πρώτο μέρος.

Η προβολή του Βελλίνη στο 15′ πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 36′ είδε τον Σκούρτη να αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του, όπως και την προσπάθεια του Σουάνη στο 40ο λεπτό.

Στην επανάληψη ο “γηραιός” βγήκε ακόμη πιο αποφασισμένος και στο 70′ με το φοβερό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παναγιωτίδη πήρε το προβάδισμα.

Έχοντας “λυθεί” τα πόδια τους, οι παίκτες του Διαγόρα έφτασαν στο 2-0 με τον Ούγκο που αξιοποίησε την μπαλιά του Σουάνη και αφού πέρασε τον αντίπαλο πορτιέρο έστειλε την μπάλα στην κενή εστία.

Λίγο πριν το φινάλε (86′) ο Διαγόρας θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά ο Σουάνης στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Μπούτσικος, Κουφός, Μιχτατίδης (Μακεδονίας)

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρούνιτς, Προβατίδης, Βελέτης, Παυλίδης, Γεωργίου (56′ Ούγκο), Βελλίνης (63′ Παναγιωτίδης), Σουάνης (87′ Τσαγκάρης), Γιόνδης (81′ Καρπαθάκης).

Ζευγολατιό: Σκούρτης, Κουτσούμπελας, Σενάι, Καντηλιεράκης (73′ Μαραθιάνος), Παππάς, Πολυδωρόπουλος, Παινέσης, Βελέτζας (51′ Κοντογιάννης), Βαλέρι(59′ Ματζώρος), Ζάρκος, Καραγκούνης.