Φουριόζος με το… καλημέρα ο Διαγόρας

Στο γήπεδο Κοσκινού έδωσε σήμερα το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ο Διαγόρας και τα μηνύματα για την συνέχεια ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Ο Ιστορικός επικράτησε με 5-0 του… συνονόματο του από το Βάτι και έδειξε πως φέτος θα είναι το… αφεντικό στην Α’ κατηγορία.

Μπορεί να είναι νωρίς και αυτό να ήταν το πρώτο του ματς μέσα στην σεζόν, ωστόσο ο Διαγόρας με το… καλημέρα έδειξε τα… δόντια του.

Από το πρώτο λεπτό οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Σταύρου μπήκαν πολύ δυνατά και πέρα από τα πέντε τέρματα που σημείωσαν, παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα σε όλους τους τομείς.

Μόλις στο 15′ με κεφαλιά ο Παναγιώτης Μαθιός άνοιξε… λογαριασμό και έγραψε το 1-0, ενώ ο Γεωργαλλής λίγο αργότερα με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-0 και σκόραρε κι αυτός το πρώτου ανεπίσημο τέρμα με την κυανέρυθρη φανέλα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 3-0, αφού ο “γηραιός” σημείωσε κι άλλο τέρμα με “δράστη” τον Μαρίνου που βρήκε τον δρόμο προς στα δίχτυα λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το ημίχρονο.

Δεύτερο προσωπικό τέρμα πέτυχε μετά από 70 λεπτά αγώνα ο Αντώνης Γεωργαλλής που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο νεαρός Ευαγγέλου με πλασέ μέσα από την περιοχή, λίγο πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο στο γήπεδο Κοσκινού.

Είδε αυτά που ήθελε ο Ανδρέας Σταύρου στο πρώτο τεστ του Διαγόρα και σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος, ενώ απ’ την άλλη πλευρά θα συνεχίσει την δουλειά το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη που αντιμετώπισε το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και σίγουρα οι Βατενοί έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Καραγιάννης.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Ρόδου: Kεφάλας, Πομπού, Παπαδημήτρης, Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Αθανασίου Α. Γεωργιάδης, Μαρίνου, Κιοσέογλου, Μαθιός, Γεωργαλλής

Έπαιξαν και οι: Αθανασίου Π. Ευαγγέλου, Δαρζέντας, Τσαγγάρης, Καλημέρης, Κιουλτζής, Σαρίκος, Πετράς, Κόρλος, Μουστούκης, Σακελλάρης

Διαγόρας Βατίου: Tύρελης, Ζερβός Β. Αδάμος, Έλληνας, Μοσχής, Ζωάννου Μ. Ζωάννου Λ. Καμπούρης, Λαζίδης, Πρέτσι, Τριανταφυλλίδης

Έπαιξαν και οι: Μαυρουδής, Διακοηλίας, Βισβίκης, Παπαστεφάνου, Δραγάτης, Παπουρδάνος, Χίντα, Ζερβός Μ., Κούτσι