Στον Άγιο Γεώργιο ο Ντύρος!

 

Την επιθετική του γραμμή τόνωσε ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Σάββα Ντύρο ο οποίος μέχρι πρότινος άνηκε στον Άρη Αρχαγγέλου.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη των Μαλωνιτών στην προσπάθεια που κάνουν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Μάλιστα ο ταλαντούχος στράïκερ δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή στην Απολακκιά ενάντια στην Ασπίδα, φορώντας για πρώτη φορά την φανέλα της νέα του ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν ο Ντύρος είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες στον Άρη και μάλιστα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ πλέον θα έχει την δυνατότητα να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να αναδείξει το ταλέντο του.

Σημαντικός λόγος στην απόφαση του να φορέσει την φανέλα του Αγίου Γεωργίου, παρά το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, είναι το γεγονός πως ο πατέρας του κατάγεται από την Μαλώνα και στο παρελθόν έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα με μεγάλη επιτυχία.

Η μεταγραφή του νεαρού παίκτη ολοκληρώθηκε σήμερα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Ευχαριστώ τον Άρη όπου πέρασα αρκετές στιγμές, χαρές και στεναχώριες. Είναι η ομάδα που με ανέδειξε πως στο μέλλον ελπίζω οι δρόμοι μας να ξαναβρεθούν. Στόχος μου πλέον είναι  να δώσω το 100% για τη νέα μου ομάδα και να την βοηθήσω για να παραμείνει στην κατηγορία που είναι και ο στόχος της. Πιστεύω πως ο Άγιος Γεώργιος που είναι μια ιστορική ομάδα, έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει στο τέλος της σεζόν.