Στο… ρελαντί οι «τοξοβόλοι» με σούπερ Καρπαθάκη

Με τον Καρπαθάκη να αναλαμβάνει τον ρόλο του σκόρερ (δύο γκολ) και τον Φανούρη Γκινή να προσθέτει άλλο ένα, ο Ιάλυσος νίκησε με 0-3 τους Ιππότες στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για την 14η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries (β’ όμιλος). Ιδιαίτερης ομορφιάς όλα τα τέρματα των νικητών.

Οι «τοξοβόλοι» με το τρίποντο αυτό επέστρεψαν στο -1 από την κορυφή όπου βρίσκεται η Ρόδο και έδειξαν ότι παρά τις σημαντικές απουσίες (Μαθιός, Μαλλιάκας, Σταυλάς), δεν έχει πρόβλημα να φτάσουν στην επιτυχία.

Παραμένουν εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα για τους Ιππότες όσον αφορά την υπόθεση παραμονή και θα πρέπει άμεσα να μαζέψουν βαθμούς για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Όπως στην πλειοψηφία των φετινών του παιχνιδιών, έτσι και σήμερα η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από το ξεκίνημα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του ματς.

Μάλιστα πολύ νωρίς (14’) ο Καρπαθάκης εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Χατζηπέτρου και με φοβερό τελείωμα στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έγραψε το 0-1 για την ομάδα του.

Έχοντας πάρει αυτό που ήθελε, ο Ιάλυσος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και έριξε ταχύτητα, φτάνοντας πάντως κοντά στο δεύτερο γκολ στο 20ο λεπτό με το σουτ του Χατζηλιόντα που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν και τον Ιάλυσο να ανεβάζει στροφές στο τελευταίο τέταρτο, καθαρίζοντας τη νίκη.

Με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ο Καρπαθάκης στο 75’ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του, γράφοντας το 0-2 στο ματς.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γκινής που λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 84ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Κόκκαλης, Αχιολάς

Συνθέσεις:

Ιππότες: Ζωγράφος, Σώτα, Ταφάνι, Κωνσταντίνου(80’ Ζωάννου), Έλληνας, Ντούσκου Ε., Καρπαθάκης, Νικηταράς, Καραπάτζος(70’ Καπουράνι), Ντούσκου Α., Τριπολίτης(55’ Καραγιάννης)

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Μπελεβέτης, Φυλακούρης(86’ Κρομμύδας), Αθανασίου, Παφιάκης, Χατζηπέτρος, Ρεκλείτης, Καρπαθάκης, Χατζηλιόντας(81’ Μπιγκό), Χατζηφούντας (67’ Γκινής)