Πήρε όλη την… Δόξα στην παράταση, μαζί με το εισιτήριο

Τεράστια επιτυχία για την Δόξα Καρδάμαινας η οποία στο τοπικό ντέρμπι επικράτησε με 4-1 του Αντίμαχου και πέρασε στους «8» του κυπέλλου Δωδεκανήσου όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ευκλής Σορωνής.  1-1 η κανονική του παιχνιδιού με το ματς να οδηγείται στην παράταση και την Δόξα σε εκείνο το 30λεπτο να δείχνει πιο παθιασμένη και αποφασιστική για τη νίκη.

Εικόνα

Το ματς ξεκίνησε με δύο φάσεις εκατέρωθεν αφού μόλις στο 5ολεπτό ο Ατσαλάκης βρέθηκε σε θέση βολής, πλάσαρε με τον Αντώνη Κουρζή να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Τσίκνη ο Ζαχαρίας Ντινώρης απείλησε, πιάνοντας την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τον Μιχαλάκη να αποκρούει στην δεξιά του γωνία.

Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι, δεν είχε ρυθμό αφού πήγε στην δύναμη με τα πολλά φάουλ και απ’ τις δύο πλευρές να μην επιτρέπουν σε καμία απ’ τις δύο ομάδες να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και να πατήσει την αντίπαλη περιοχή.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου πάντως ο Αντίμαχος  κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν μετά σέντρα του Συνεσίου, ο Μπεκιρλάρι πρόλαβε τον Τάλλαρο και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Συνεσίου Γ. κάνοντας το 0-1 για τον Αντίμαχο που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Δόξα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση όταν μετά την παράλληλη σέντρα του Παντελή από δεξιά, ο Χατζηαντωνίου εκμεταλλεύτηκε την αδράνειας της άμυνας και ισοφάρισε.

Ο Αντίμαχος απείλησε λίγο λεπτά αργότερα με την δυνατή εκτέλεση φάουλ του Παπανικολάου να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Μιχαλάκη και από εκείνο το σημείου και μετά η Δόξα αφού ισορρόπησε, φαινόταν να πατάει καλύτερα και να πατάει με μεγαλύτερη ευκολία την αντίπαλη περιοχή με τους παίκτες του Δημήτρη Χρυσόπουλου να πηγαίνουν πρώτοι σε όλες τις μπάλες.

Παρόλο που η Δόξα πατούσε καλύτερα, η ποιότητα του Αντίμαχου, του επέτρεψε να βρει τις φάσεις για να πάρει τη νίκη – πρόκριση αλλά στο 90’ ο Συνεσίου Γ. από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Τάλλαρο,  με το νεαρό που έπαιξε κατ’ ανάγκη τερματοφύλακας να αποκρούει και το δυνατό σουτ του Κορκή στο 91’ και το ματς να οδηγείται στην παράταση.

Εκεί η Δόξα ήταν καλύτερη, κατάφερε να πάρει γρήγορα προβάδισμα με το σουτ του Λαμάι να κοντράρει στους αμυντικούς και να ξεγελά τον Μιχαλάκη ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Ντινώρης πλάσαρε από δεξιά για το 3-1 χωρίς να πανηγυρίσει μάλιστα αφού μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αντίμαχο.

Από εκεί και πέρα το μόνο που έμενε ήταν να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με τον Πανόπουλο στο 110’ να γράφει από κοντά τον επίλογο για το 4-1.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ την Δόξα οι Τάλλαρος, Κέντρος, Κουρζής Α. και ο Ντινώρης που ήταν ιδιαίτερα κινητικός, ενώ απ’ τον Αντίμαχο ξεχώρισαν οι Ανδρογιώργης, Μπεκιρλάρι και Ζιώγας.

Διαιτησία

Με λάθη ο Ωραιόπουλος που με τα πολλά φάουλ εκατέρωθεν δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό. Χωρίς πρόβλημα Πατσιαούρας και Γιαμούζης.

Οι συνθέσεις

Δόξα Καρδάμαινας : Τάλλαρος,  Τσίκνης,  Χατζηπαναγιώτης,  Αποστολάτος,  Κουρζής Α. , Κέντρος,  Παντελής (71′ Πης), ( 95 ‘ λ.τ. Κουρζής Σ.) Πατσαβούδης,  Ντινώρης,  Χατζηαντωνίου (60’ λ.τ Λαμάι), Πανόπουλος.

Αντίμαχος: Μιχαλάκης,  Ανδρογιώργης,  Κ ορκής , Μπίλλης (55 ” Σκαλέρης) , Μακρής , Ζιώγας,  Συνεσίου,  Μπεκιρλάρι,  Πης , Παπανικολάου (76′ Τσατσακλάς ),  Ατσαλάκης (70′ λ.τ Φεσσάρας ).

Το φιλμ του αγώνα :

5′ Ο Παπανικολάου εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά , ο Ατσαλάκης έκανε το σουτ με τον Αντώνη Κουρζή να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή .

7′ Σέντρα του Τσίκνη από δεξιά , κεφαλιά του Ντινώρη έδιωξε στην δεξιά του γωνία ο Μιχαλάκης .

30′ Ισορροπημένο το ματς , χωρίς ρυθμό οι δύο ομάδες .

41′ ΓΚΟΛ!! Ο Συνεσίου Γ. έκανε την παράλληλη πάσα , ο Μπεκιρλάρι πρόλαβε τον Τάλλαρο , τσίμπησε την μπάλα , έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και ο Ωραιόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Συνεσίου για το 0-1.

Ημίχρονο

46′ Εκτέλεση κόρνερ του Συνεσίου Γ. από δεξιά , ο Πης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

49′ ΓΚΟΛ!  Παράλληλη πάσα του Παντελή , ο Χατζηαντωνίου από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

57′ Δυνατή εκτέλεση φάουλ του Παπανικολάου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τάλλαρου.

72′ Σέντρα του Πανόπουλου από δεξιά , η μπάλα στρώθηκε στον Πη το σουτ του οποίου κόντραρε στους αμυντικούς και πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μιχαλάκη .

80′ Μακρινή μπαλιά του Κέντρου,  ο Ντινώρης έκανε το κοντρόλ,  σούταρε με την μπάλα να περνά άουτ.

90′ Κεφαλιά πάσα του Φεσσάρα , μόνος του με το τέρμα ο Συνεσίου τι πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Τάλλαρος .

91′ Δυνατό σου του Κορκή , έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τάλλαρος.

Παράταση

93′ ΓΚΟΛ!! Δυνατό σουτ του Λαμάι στην κίνηση η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς ξεγέλασε τον Μιχαλάκη και κατέληξε στην αριστερή του γωνία για το 2-1.

100′ ΓΚΟΛ!! Κάθετη του Τσίκνη στον Ντινώρη ο οποίος πλασάρει από δεξιά για το 3-1.

110′ ΓΚΟΛ!! Παράλληλη πάσα του Λαμάι ο Πανόπουλος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαλάκη για το 4-1.

giafkasports.gr