Τιμωρία έδρας για τον υπότροπο Άρη και τον Πολυβώτη

Με ακόμη δύο αγωνιστικές στέρησης να αγωνίζεται στην έδρα του τιμωρήθηκε ο Άρης Αρχαγγέλου που ήταν υπότροπος και έτσι μετά το ντέρμπι με τον Διαγόρα, θα αναγκαστεί να αγωνιστεί μακριά από το γήπεδο του για δύο ακόμη εντός έδρας παιχνίδια του.

Ποινή μίας αγωνιστικής στέρησης να αγωνίζεται στην έδρα του επιβλήθηκε και στον Πολυβώτη, ενώ τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο οι Κώστας Σταυριανάκης (εκπρόσωπος Φοίβου) και Γιάννης Αγρέλης (πρόεδρος Ασπίδας Σαλάκου).

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΔ:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ 

ΦΑ ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ -ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ της 22/1/2015 (ΚΥΠΕΛΛΟ)
Στον ποδ/στη του ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ Ν.ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΔ 1158940 ποινή μιας /1/ αγων/κής επικίνδυνο παίξιμο 2η κίτρινη (άρθρο 10 παρ.1α περ.Ι του Π.Κ.)

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ 

ΦΑ ΑΡΗΣ ΑΡΧ.- ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ της 10/1/2015
Επιβάλλει στο σωματείο ΑΡΗΣ ΑΡΧ. Την πειθαρχική ποινή στέρησης του δικαιώματος ν αγωνίζεται στην έδρα του για δύο /2/ αγων/κές (υπότροπος) και χρηματικό πρόστιμο διακοσίων /200/ ευρώ, (αρθρο 15 παρ.8 περ.δ και Άρθρο 15 παρ.8 περ.α του Π.Κ.)

ΦΑ ΦΟΙΒΟΣ -ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ της 14/1/2015 ΚΥΠΕΛΛΟ

Το Σωματείο ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ την Πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.
Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟ εκπρόσωπο την Πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγων/κούς χώρους για τέσσερις /4/ αγων/κές και χρηματικό πρόστιμο σαράντα /40/ ευρώ .(Αρθρο 11 παρ.2 του Π.Κ.)

ΦΑ ΑΣΠΙΣ ΣΑΛ.-ΑΕ ΛΕΡΟΥ της 18/1/2015
Επιβάλλει στο Σωματείο ΑΣΠΙΣ ΣΑΛ. Την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.
Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ Ι.ΑΓΡΕΛΗ πρόεδρο την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγων/κούς για τρείς /3/ μήνες και χρηματικό πρόστιμο εκατό /100/ Ευρώ./Δις υπότροπος/ (αρθρο 6 παρ.3 του Π.Κ.)

ΦΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡ.-ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ της 18/1/2015
Επιβάλλει στο Σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡ. Την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο πενήντα /50/ Ευρώ.(αρθρο 15 παρ.4 του Π.Κ.)

ΦΑ ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΙΣ.-ΡΟΔΙΑΚΟΣ της 20/1/2015
Δέχεται ότι το εγκαλούμενο Σωματείο ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στο σωματείο ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ την πειθαρχική ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην εδρα του για μία (1) αγων/κή και χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα (150) Ευρώ./Άρθρο 15 παρ.8 περ.δ και Άρθρο 15 παρ.8 περ.α. του Π.Κ.)

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΑΕ ΛΕΡΟΥ» ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ/ΕΦΗΒΙΚΟ) της 26/1/
Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 26-1-2015 της ΑΕ ΛΕΡΟΥ. Στο οποίο αναφέρεται ότι το εν λόγω σωματείο παραιτείται από τον αγώνα πρωτ/τος ΕΦΗΒΙΚΌ με τον ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ της 2η αγων/κής /εξ αναβολής) Η πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα κάτωθι: Ο αγώνας Α.Ο.ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ -Α.Ε.ΛΕΡΟΥ/ΕΦΗ ΒΙΚΟ/ Κατακυρώνεται με σκόρ 3-0 υπέρ του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ και από την τρέχουσα βαθμολογία της ΑΕ ΛΕΡΟΥ (ΕΦΗΒΙΚΟ) αφαιρούνται δύο (-2-) βαθμοί /Αρθρο 17 παρ.2 του ΚΑΠ/.
Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο από την ομάδα της ΑΕ ΛΕΡΟΥ (ΕΦΗΒΙΚΟ),αφαιρούνται δύο (-2-) βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα 2015-2016,και επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο πενήντα /50/ Ευρώ.
Σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ.4 εδαφ.β του ΚΑΠ τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα (ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ)