«Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις για την Αναγέννηση Έμπωνας

Για 93 λεπτά η Αναγέννηση Έμπωνας κρατούσε το τρίποντο στο παιχνίδι ενάντια τον Διγενή για την 10η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος), αλλά ο Μάνο σκόραρε στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το 1-1 που αφήνει τους πράσινους τρεις βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα Απολλώνων στην μάχη του τίτλου.

Το πρώτο ημίχρονο στα Κοσκινού κύλησε χωρίς γκολ σ’ ένα ισορροπημένο ματς με λίγες ευκαιρίες και σπουδαιότερη όλων το σουτ του Παπαχριστοδούλου στο 20’ που έφυγε άουτ.

Στο ίδιο μοτίβο το παιχνίδι και στο β’ μέρος, μόνος που η ποιότητα των παικτών της Αναγέννησης της έδωσαν την δυνατότητα να πάρει το προβάδισμα.

Σκόρερ ο Κώστας που πήρε το «ριμπάουντ» στο 60’ μετά το σουτ του Στάππα που χτύπησε στο δοκάρι, γράφοντας το 0-1 από κοντινή απόσταση.

Με στόχο να κρατήσει το υπέρ της σκορ, η ομάδα της ‘Έμπωνας είχε το… νου της περισσότερο στα μετόπισθεν, αλλά την πλήρωσε στο 93ο λεπτό.

Μετά από λάθος του Καρπαθίου που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Μάνο την έσπρωξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Καρκαλιανίδης, Τσέτσος

Συνθέσεις:

Διγενής: Μανώλαγκας, Καλλιώρας, Κώττης, Κανάκης, Μάνο, Παπασταμάτης, Διακανθός, Χατζηνικόλας (68’ Ευαγγέλου), Θαρεννός (63’ Ζούνης), Αττιτής (80’ Παπαθανασίου), Γκάτι

Αναγέννηση:Καρπαθίου, Τσαγκαράκης (70’ Ζαμπελάκης), Πεζουβανάκης, Σφυράκης, Κωνσταντάκης (64’ Χατζηγιαννάκης), Τσουκαλάς, Κώστας (92’ Γιασιράνης), Μπάκης, Στάππας, Θαρρενός, Παπαχριστοδούλου