Σημαντική συνεργασία για το τμήμα μπάσκετ του Διαγόρα

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου, ανακοινώνει τη συνεργασία του με το γυμναστήριο MyOxygen για την καλύτερη κι ολοκληρωμένη εκγύμναση των αθλητών του χάρη στο πρόγραμμα LES MILLS™ GRIT™ Series.
Οι αθλητές του έχουν αυξημένες ανάγκες προπόνησης για μυϊκή ενδυνάμωση όλου του σώματος με την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού. Στην προσπάθεια του Συλλόγου να προσφέρει ό,τι είναι καλύτερο για εκείνους αλλά και τις επιδόσεις τους, επέλεξε να προπονηθεί στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του MyOxygen σε έναν χώρο 1.400τμ.
Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής συνεργασίας του Γ.Σ. Διαγόρας, το γυμναστήριο MyOxygen εφαρμόζει γενικότερα και ξεκινάει με το Διαγόρα το πρωτοποριακό πρόγραμμα διαλλειματικής προπόνησης υψηλής έντασης, LES MILLS™ GRIT™ Series, το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα κι απευθύνεται στον κόσμο του FITNESS που θέλει να βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του και να προκαλέσει ακόμα περισσότερο τον εαυτό του με προπόνηση που απευθύνεται σε αθλητικά σώματα.
Με το LES MILLS™ GRIT™ Series, οι αθλητές θα έχουν προπόνηση που εφαρμόζεται αποτελεσματικά σε 90 και πλέον χώρες και θα επιτύχουν γρήγορη αύξηση δύναμης, μυϊκής μάζας, μεταβολισμού, αθλητικής επίδοσης και κάψιμο λίπους. Πλέον, 30 λεπτά αρκούν για μια αποτελεσματική διαλλειματική προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT) που καίει πολλές θερμίδες για ώρες μετά! (EPOC effect)