«Εισιτήριο» στο… ρελαντί για την Ρόδο

Η δεύτερη χρονικά ομάδα που «έκλεισε» θέση για την τετράδα του κυπέλλου Δωδεκανήσου έγινε η Ρόδος που επικράτησε άνετα με 3-0 του Ηρακλή Μαριτσών στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας.

Οι πράσινοι που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση τους από τον προπονητή, Δημήτρη Σκούνα δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από τους φιναλίστ του περσινού τελικού του κυπέλλου.

Μπαίνοντας με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, οι γηπεδούχοι έκλεισαν στα καρέ του Σκυλλά τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σάββενα και απειλούσαν την εστία του.

Στο 20’ άνοιξε το σκορ όταν ο Κακαζούκης με ωραία σέντρα βρήκε τον Τρίγκα που μέσα από την περιοχή δεν έχασε την ευκαιρία και έγραψε το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα (25’) το εξαιρετικό απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Ευγενικού κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Ηρακλή και έγινε το 2-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι πράσινοι σημείωσαν άλλο ένα γκολ με πλασέ του Αλεξανδρίδη στο 70ο λεπτό και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 που έδωσε την πρόκριση στην Ρόδο.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Μαυρουδής, Σαρρής

Συνθέσεις:

Ρόδος:Ράτζα, Δαλκίδης (60’ Γανιωτάκης), Κακαζούκης, Θεοδωρέλλης (46’ Ανυφαντής), Καλημέρης, Κουρέτα, Τρίγκας (46’ Γκάϊδας), Ευγενικός, Αλεξανδρίδης, Σίμου, Ιμεραλιλάι

Ηρακλής Μ: Σκυλλάς, Παπακωνσταντής, Μακρής (46’ Χατζηκωνσταντής), Λορέντζος (46’ Τσαλώλης), Φελεσάκης, Κώτσος, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής Κ., Πίσκαπας, Βασιλλώττος, Κούρος