Στον δρόμο της παραμονής η εντυπωσιακή Ασπίδα

Με τον Σουλούδη να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του, η Ασπίδα επικράτησε με 2-1 του Διγενή στο γήπεδο Απολακκιάς για την 11η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) και έκανε άλμα παραμονής. Τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους που στο πρώτο μέρος «έχασαν» με τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστές.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά σημαντικό για τους παίκτες του Γιάννη Μάλτα και αυτοί θέλησαν να απλοποιήσουν τα πράγματα μετά το πρώτο μισάωρο του ματς.

Από το 30’ και μετά πήραν τα ηνία και με τον Σκουλούδη στο 35’ άνοιξαν το σκορ, αφού ο παίκτης των κόκκινων έγραψε το 1-0 με κεφαλιά, προτού στο 39’ ο Ζαράρης σημαδέψει το δοκάρι με δυνατό σουτ.

Στην επανάληψη η Ασπίδα συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και στο 48’ ο Ζαράρης κέρδισε πέναλτι, το οποίο όμως δεν αξιοποίησε ο Σκουλούδης.

Πάντως ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων βρήκε τρόπο να διπλασιάσει τις επιτυχίες του και αυτές τις ομάδας του όταν στο 70’ με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Με το πόδι πατημένο στο… γκάζι συνέχισε να αγωνίζεται η Ασπίδα και ο Παπανικολάου απείλησε στο 78’ αλλά τα δύο σουτ που επιχείρησε (το δεύτερο στην επαναφορά) σταμάτησαν στο αριστερό κάθετο και το οριζόντιο δοκάρι.

Στο φινάλε του ματς και συγκεκριμένα στο 90’ ο Διγενής μείωσε με τον Μάνο στο τελικό 2-1 και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Σαρρής, Βασίλας

Συνθέσεις:

Ασπίδα: Κοντός, Γιωργάς, Κάκκαρης, Αγγελής, Γιάλος, Μανταλιός (85’ Κούτρας), Ράδος (20’ λ. τρ. Ζαράρης), Ζαχαρίας, Παπανικολάου, Πετσαλάκης (20’ λ. τρ. Ρόσι), Σκουλούδης

Διγενής: Τσουρούττης, Καλλιώρας, Καλλιώρας Α., Κανάκης, Ευαγγέλου, Μάνο, Παπασταμάτης, Παπαθανασίου, Μπάρδης, Ζούνης (70’ Μαντικός), Χατζηνικόλας