Επαγγελματική νίκη και… τριάδα για Κλεάνθη

Παίζονταν όσο… χρειάζονταν και πετυχαίνοντας ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Κλεάνθης επικράτησε με 1-0 του Ποσειδώνα Καρπάθου στο γήπεδο Παραδεισίου και πήρε το τρίποντο στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(β’ όμιλος). Στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας «σκαρφάλωσαν» οι ροσονέρι, μειώθηκαν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες παραμονής των Καρπάθιων.

Την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή είχαν οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα του αγώνα, με στόχο των παικτών του Ποσειδώνα να είναι η κόντρα- επίθεση.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40’ ο Καρίκης επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα αφού χτύπησε στο δοκάρι και σε σώμα αμυντικού, κατέληξε στο βάθος της εστίας για το 1-0 που ήταν σκορ για το α’ μέρος.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να φανούν ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Ζώη κι έτσι οι Παραδεισιώτες που έπαιξαν έξυπνα και έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την περιοχή τους, πήραν την όγδοη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Καρκαλιανίδης, Βασίλας

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Ζώης, Τριανταφύλλου, Γιαννίκος (60’ Ατσικνούδας), Ατσίδης, Σορωνιάτης (55’ Κορκίδας), Καρίκης, Γρηγοριάδης, Δράκος, Πλαγγέτης Γ. (70’ Θάνος), Πλαγγέτης Ελ., Σκόρπος

Ποσειδών: Γαλάνης, Φουντής (70’ Καουκάκης), Σπανός, Κούτουλος, Βογιατζάκης, Παύλου, Μπαραχάϊ, Μαντικός (65’ Σώζος), Μπάρλος, Νασόπουλος, Τσιαβέλλης