Διπλά για Πολύστρατο και Δαμάγητο που συνεχίζουν την… συγκατοίκηση στην κορυφή

Δεν… λένε να αποχωριστούν την κορυφή και κατά συνέπεια την συγκατοίκηση οι Πολύστρατος και Δαμάγητος που στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής στην Γ’ κατηγορία πήραν τη νίκη (με σκορ 0-2 και η δύο), φτάνοντας τους 29 βαθμούς η κάθε ομάδα.

Σαφέστατα πιο δύσκολο έργο είχε η ομάδα της Θολού που έπαιζε ντέρμπι στο γήπεδο Μαλώνας κόντρα στον Άρη 2013 και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 0-2, ενώ με το ίδιο σκορ ήρθε και η εκτός έδρας επιτυχία του Πολύστρατου επί της Αδελφοσύνης.

Αναλυτικά τι έγινε σε κάθε παιχνίδι:

Αδελφοσύνη- Πολύστρατος 0-1

Αφιερωμένη στον Βασίλη Βασιλώττο η νίκη στους Αγίους Αποστόλους

Με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού, ο Πολύστρατος «καθάρισε» την Αδελφοσύνη και πήρε τη νίκη με 0-2, την οποία αφιέρωσαν άπαντες στον προπονητή Βασίλη Βασιλώττο που βρίσκεται εκτός νησιού λόγω προσωπικού προβλήματος.

Καλύτεροι οι Λαερμενοί αναζήτηση το γκολ για να ξεκλειδώσουν την άμυνα των γηπεδούχων και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο β’ ημίχρονο.

Με σουτ από πλάγια θέση ο Θεοδώρου έκανε το 0-1 στο 70’ και πέντε λεπτά αργότερα (75’) με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Ματοχιτάϊ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτησία: Φιλιπάκου, Ορφανός, Αναστασοπούλου

Αδελφοσύνη: Σουλιώτης, Τσιαντούλας, Γκριτζιάς, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Μ., Χατζή Ομέρ Ταμπάκ, Χρυσόπουλος, Ζαμαντάκης, Καϊμαξής, Κιλασίν

Πολύστρατος: Ερνίκιολης, Αναστασιάδης, Τσαφής, Χατζηκαλημέρης, Χατζησάββας, Μπακαρής, Σταματίου, Λυκοπάντης (65’ Ματοχιτάϊ), Καραγιάννης, Χατζημιχαήλ, Θεοδώρου  

Άρης 2013- Δαμάγητος 0-2

Νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής ήταν ο Δαμάγητος που επικράτησε με 0-2 μέσα στην Μαλώνα επί του Άρη 2013 και παρέμεινε πρωτοπόρος μαζί με τον Πολύστρατο.

Στο 36’ ο Μάτσης κέρδισε πέναλτι και το… μετέτρεψε σε γκολ ο Φλεβάρης για το 0-1, ενώ στο 80’ ο Ξύππας σημείωσε το 0-2 και «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του.

Με δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα από τον Αρχάγγελο, καθώς αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Σάββας Παπαοικονόμου για εξύβριση στο φινάλε του αγώνα.

Νίκες για Δωριέα και Ταξιάρχη

Στα άλλα δύο παιχνίδια που έγιναν σήμερα, ο Ταξιάρχης επικράτησε με 3-0 της Νίκης Ρόδου εντός έδρας και ο Δωριέας πήρε το διπλό στην έδρα του Ήλιου με σκορ 1-4.