Ακόμη εν πλω το πλοίο που μεταφέρει την αποστολή του ΑΟ Βαθύ

Συνεχίζεται η απίστευτη και… ατελείωτη ταλαιπωρία των παικτών του ΑΟ Βαθύ και φυσικά όλων των επιβατών του πλοίου που μεταφέρει την αποστολή των Καλύμνιων από προχθές το βράδυ με προορισμό το νησί μας για την αναμέτρηση κόντρα στον Διαγόρα για την 16η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries (α’ όμιλος).

Ο καιρός παραμένει… άγριος με αρκετά μποφόρ και θυελλώδεις ανέμους που δεν επιτρέπουν στο πλοίο να πλησιάσει το λιμάνι της Ρόδου και παραμένει αραγμένο έξω απ’ αυτό.

Ήδη οι επιβάτες του, ανάμεσα στους και η αποστολή του ΑΟ Βαθύ φυσικά, έχουν συμπληρώσεις πάνω από 24 ώρες μέσα στο πλοίο από χθες το πρωί στις 11.30 όπου έφτασε έξω από το λιμάνι της Ρόδου και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα μπορέσει να “δέσει”  και να τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία.

Φυσικά το παιχνίδι που “μεταφέρθηκε” αρχικά από την ΕΠΣΔ για σήμερα στις 12.15 το μεσημέρι δεν πρόκειται να διεξαχθεί αυτήν την ώρα και υπάρχει αναμονή για το τι θα γίνει από την διοργανώτρια αρχή και τους ανθρώπους του Διαγόρα που περιμένουν από χθες για ένα ματς- σίριαλ.