Αφεντικό από τα… αποδυτήρια η Κατταβιά στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Λάρδου

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στα «σαλόνια» του τοπικού μας ποδοσφαίρου πέτυχε η Κατταβιά που επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Λάρδου για την 13η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος), χάρις τα δύο τέρματα που σημείωσε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. «Σκαρφάλωσαν» στην πρώτη τριάδα οι «κιτρινόμαυροι», ενώ παράπονα για την διαιτησία έχουν οι Λαρδιακοί που τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδα και μόλις στο 5’ είχαμε σκορ (1-0) στο ΕΑΚ με σκόρερ τον Αζίζ που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά την προσπάθεια του Νίκα στο δοκάρι.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ηρακλή, έμεινε πίσω με 2-0 στο 12’ με το πλασέ του Στεφανάκη μέσα από την περιοχή.

Προσπάθησε να συνέλθει η ομάδα του Μανώλη Κοντού και δημιούργησε τις προϋποθέσεις μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ωστόσο στην σημαντικότερη ευκαιρία ο Πεστλίκης είπε «όχι» στο σουτ του Μπεννούρ στο 40ο λεπτό.

Συνέχισε την πίεση στην επανάληψη η φιλοξενούμενη ομάδα που πλησίασε στο γκολ και στην φάση του 50’ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Κατταβιάς απέκρουσε το σουτ του Πέρου μέσα από την περιοχή.

Στην φάση του 60’ οι «κυανόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι  για χέρι αμυνόμενου της Κατταβιάς μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται και στο 80’ ο Καλοπίττας είδε την κόκκινη κάρτα και έτσι οι ελπίδες του Ηρακλή για κάτι θετικό ελαχιστοποιήθηκαν.

Άλλωστε ο Πετσλίκης είχε «κατεβάσει ρολά» και στο 85’ πραγματοποίησε άλλη μια καλή επέμβαση στο σουτ του Χαρίτου, όπως και στο 90’ στην προσπάθεια του Ταγκάεφ.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Πατσιόπουλος, Λαζός

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Πεστλίκης, Ροδίτης, Μπουμπουλάκης, Παντελίδης, Τόσκα, Κουμπιάδης, Κιάρι, Στεφανάκης, Νίκας (90’ Χρυσόμαλλος), Αζίζ (85’ Κρητικός), Γκλάβας

Ηρακλής:Καντιμοίρης, Διακοβασιλείου Σταμ., Νικόλλι, Παπαϊωάννου, Διακοβασιλείου Στέργος, Ταγκάεφ, Ευαγγελόπουλος (46’ Χαρίτος), Καλοπίττας, Ευαγγελίδης Ι., Μπεννούρ (60’ Ευαγγελίδης Στ.), Καμμάς (46’ Πέρος)