Καλάθια αγάπης από την Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ εγκαινιάζει την εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς «Καλάθια Αγάπης». Θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για άπορες οικογένειες σε πόλεις που αγωνίζονται ομάδες της Basket League. 

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη θα είναι το μπάσκετ. Με πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ αρχίζει η εκστρατεία «Καλάθια Αγάπης», που έχει σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες σε πόλεις που αγωνίζονται ομάδες της Basket League. 

Η αρχή θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, το Σάββατο 21 Μαρτίου, στον αγώνα του Απόλλωνα Πάτρας με το Ρέθυμνο. Ο ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τον Απόλλωνα Πάτρας CARNA, την Ιερά Μητρόπολης Πάτρας και τον Δήμο Πατρέων θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και θα διαθέσουν 50 «Καλάθια Αγάπης» σε άπορες οικογένειες της Πάτρας. 

Συμπαραστάτες σε αυτή την εκστρατεία είναι -μέχρι στιγμής- οι εταιρίες ΛΟΥΞ, CARNA, ΚΡΟΝΟΣ, ΧΙΩΝ, STEGNO, Πατραϊκή Ζυθοποιία – ΔΙΩΝΗ προσφέροντας προϊόντα, τα οποία μαζί με τα αγαθά που προσφέρει ο ΕΣΑΚΕ θα εμπλουτίσουν τα «Καλάθια Αγάπης» της Πάτρας. 

Στην είσοδο του γηπέδου θα στηθούν ανοικτά «Καλάθια Αγάπης» όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι που επιθυμούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης! Η Διοίκηση του ΕΣΑΚΕ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Πάτρας CARNA θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και θα προσφέρουν με τη σειρά τους στους συνανθρώπους τους, όπως έχει άλλωστε συμβεί και σε προηγούμενες ενέργειες. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (16:00) συνέντευξη Τύπου στο Κλειστό του Απόλλωνα Πάτρας, παρουσία όλων των φορέων. Στη συνέχεια, ο Απόλλωνας Πάτρας CARNA θα φιλοξενήσει όλες τις οικογένειες και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Ρεθύμνου. Η Ιερά Μητρόπολη Πάτρας και ο Δήμος Πατρέων στη συνέχεια θα αναλάβουν να διαθέσουν τα «Καλάθια Αγάπης» και τα τρόφιμα που θα συνεισφέρουν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Πάτρας στις άπορες οικογένειες της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

sport-fm.gr