Καταδικαστική «λευκή» ισοπαλία για τον Αστέρα Παστίδας στο Βάτι

Έπειτα από παρουσία τριών συνεχόμενων ετών στα… σαλόνια του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ο Αστέρας Παστίδας γνώρισε τον υποβιβασμό μετά την «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο Βάτι ενάντια στον τοπικό Διαγόρα στην αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι Βατενοί που «σφράγισαν» φυσικά την παραμονή τους.

Μόνο νίκη ήθελαν οι Παστιδενοί για να ελπίζουν σε παραμονή, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από έναν πόντο που δεν είναι αρκετός και έτσι μία αγωνιστική πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αποχαιρέτησαν και μαθηματικά την μεγάλη κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με πάθος και πολλά μαρκαρίσματα που ήταν στο όριο του αθλητικού. Όπως είναι λογικό οι φάσεις έλειψαν μπροστά από τις δύο εστίες και το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Μοναδική εξαίρεση ένα καλό σουτ του Μοσχή στο 30’ που εξουδετέρωσε ο Ροδανάκη.

Γνωρίζοντας ότι πρέπει να πάρει… ρίσκο αν ήθελε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη, ο Αστέρας αναπόφευκτα στην επανάληψη αγωνίστηκε πιο ανοιχτά και επιθετικά, αφήνοντας παράλληλα κενά στην άμυνα που προσπάθησαν να τα εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.

Στο 75’ ο δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή στον Μικκιού, άφησε με δέκα ποδοσφαιριστές τον Διαγόρα και οι ισορροπίες άλλαξαν στο ματς.

Μέχρι το φινάλε οι Παστιδενοί κυνήγησαν το γκολ που θα τους έγινε το πολυπόθητο τρίποντο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και κατέκτησαν έναν… πικρό βαθμό.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Τσέτσος, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βατίου: Αναστασάς, Ζωάννου (80’ Ντόστι), Ζερβός, Πιτσουρδάκης, Μοσχής, Μικκιού, Καραγιάννης, Ζουρούδης, Ξύπας (90’ Γιαννακόπουλος), Παπουρδάνος (75’ Μαυρομούστακος), Καψαλάκης

Αστέρας: Ροδανάκης, Ορφανίδης, Ζερβός (75’ Διακάκης), Καλαϊτζίδης, Καλαγρής (88’ Παπαστεφάνου), Χαριτάκης, Φτάκλας (65’ Πολυχρόνης), Κυρίτσης, Δραγάτης, Λενιού, Πάπα