Κοινή ευχή να κερδίσει το ποδόσφαιρο ειπώθηκε απ’ όλους στην συνέντευξη τύπου για τον τελικό κυπέλλου Δωδεκανήσου (Φώτο)

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΔ, η κοινή συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών των φιναλίστ του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Οι Ανδρέας Σταύρου από πλευράς Ιάλυσου και ο Δημήτρης Σκούνας από την μεριά της Ρόδου ευχήθηκαν να κερδίσει το ποδόσφαιρο και να μην υπάρξουν… παρατράγουδα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις των παικτών που εκπροσώπησαν τις ομάδες τους, Σταμάτη Καντιμοίρη (Ρόδος) και Βαγγέλη Ρεκλείτη (Ιάλυσος), καθώς επίσης και του αντιπροέδρους της ΕΠΣΔ, Γιώργου Παυλίδη. Οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν με το κύπελλο, όμως μία ομάδα θα έχει την δυνατότητα το απόγευμα της Τετάρτης να πανυγηρίσει μαζί του στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας (στις 4 το απόγευμα η σέντρα στον τελικό).

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Γιώργος Παυλίδης:

Καλωσορίσατε στα γραφεία της ΕΠΣΔ και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Είναι η συνέντευξη τύπου για τον 68ο τελικό κυπέλλου Δωδεκανήσου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 στο Εθνικό Στάδιο της πόλης μας. Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, γηπεδούχος ομάδας θα είναι ο ΓΑΣ Ιάλυσος και φιλοξενούμενη η Ρόδος. Είναι χαρά μας που έχουμε κοντά μας τους προπονητές των δύο ομάδων κ.κ. Σταύρου, Σκούνα, καθώς επίσης και τους ποδοσφαιριστές των ομάδων κ.κ. Ρεκλείτη και Καντιμοίρη. Από την επιτροπή πρωταθλήματος είναι μαζί μας ο κ. Παπαδημήτρης και βρίσκονται εδώ επίσης οι κ.κ. Αδαμάκης και Κόκκινος. Εκφράζω τις ευχές του προέδρου της Ένωσης, κ. Διακοφώτη και όλοι ευχόμαστε να γίνει ένας τελικός αντάξιος της φήμης των δύο ομάδων και νικητής να είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε ανάγκη όλοι να γίνει ένας καλός τελικός και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από την διεξαγωγή ενός καλού ποδοσφαιρικού αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ανδρέας Σταύρου:

Είναι μεγάλη χαρά που μετέχουμε στον τελικό. Πρόκειται για μια γιορτή του ποδοσφαίρου, αφού πάντοτε ένας τελικός κυπέλλου αποτελεί γιορτή και όλοι πρέπει να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Το φίλαθλο κοινό του νησιού έχει ανάγκη από ένα παιχνίδι με θέαμα για να επιστρέψει στο γήπεδο. Σαν Ιάλυσος θα προσπαθήσουμε να κερδίσει το ποδόσφαιρο μέσα από ένα καλό παιχνίδι χωρίς βία και ακρότητες. Με αυτή την φιλοσοφία θα κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο και ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος και πάνω απ’ όλα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Θέλουμε και πρέπει να στηρίξουμε το ποδόσφαιρο με ένα καλό παιχνίδι.

Δημήτρης Σκούνας:

Δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να δει ένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρίσκονταν στην πρώτη δυάδα του ομίλου τους. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και γενικότερα το ποδόσφαιρο. Παράλληλα εύχομαι να μην υπάρξουν ακρότητες. Όσον αφορά την ομάδα μου, εμείς έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο που ήταν να τερματίσουμε πρώτη στον όμιλο μας και στο παιχνίδι της Τετάρτης θα μπούμε μέσα στο γήπεδο με στόχο τη νίκη για να πάρουμε το κύπελλο.

Σταμάτης Καντιμοίρης:

Κληθήκαμε σήμερα εδώ και είμαστε υποχρεωμένοι να τιμήσουμε την ΕΠΣΔ μέσα από ένα καλό παιχνίδι στον τελικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον τελικό και εύχομαι φυσικά να κερδίσει ο καλύτερος. Καλή επιτυχία στον Ιάλυσο. Παράλληλα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στην δική μου ομάδα και όλους τους συμπαίκτες μου. Θέλω να πω πως θέλουμε το κύπελλο για να το αφιερώσουμε στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ωστόσο στο κύπελλο το οφείλουμε σ’ αυτούς που φτάσαμε μέχρι τον τελικό αφού αγωνίζονταν περισσότερο.

Βαγγέλη Ρεκλείτης:

Είναι ένα ματς γιορτή όπου για κάθε ποδοσφαιριστή αποτελεί χαρά η συμμετοχή του σ’ έναν τελικό κυπέλλου. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και ένας απ’ αυτούς είναι η κατάκτηση του κυπέλλου που θέλουμε να τον πετύχουμε ώστε να το αφιερώσουμε στην διοίκηση, τους φιλάθλους μας και τις οικογένειες μας. Επίσης εύχομαι στο τέλος όλοι οι ποδοσφαιριστές να βγουν υγιείς από τον αγωνιστικό χώρο.