«Αντίο» με… ροπαλιά μέσα στα Μάσσαρι από τον Ηρακλή Μαριτσών

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(α’ όμιλος) ο Ηρακλής Μαριτσών, καθώς οι πράσινοι επικράτησαν με 0-1 μέσα στα Μάσσαρι στην αναμέτρηση κόντρα στον τοπικό Αστέρα για την 22η στροφή. Χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες έδωσαν οι προπονητές και των δύο ομάδων.

Σ’ ένα παιχνίδι όπου έλειπαν οι σκοπιμότητες, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν φτάσει προ πολλού στην επίτευξη του στόχου τους, όποιος κατάφερνε να πετύχαινε το γκολ φαίνοντας πως θα έπαιρνε τους τρείς βαθμούς, κάτι που τελικά συνέβη.

Το τέρμα της νίκης για τους ροπαλοφόρους πέτυχε στο 77ο λεπτό ο Πίσκαπας με ωραίο σουτ και το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Στέργος Γιακουμάκης, Σταμάτης Γιακουμάκης, Τάσης

Συνθέσεις:

Αστέρας: Δημητρίου, Κυριακάκης, Κρητικός, Μπάρτζος, Κοτσίκος, Λαουδίνος, Σκυλλαράκης (70’ Γκίνεφ), Μπαϊρακτάρης, Πατσιούρας, Μαρκόπουλος, Μουσακίνιας (65’ Μίρτσεφ)

Ηρακλής: Καστανάκης, Φελεσάκης, Μπιλιάς, Κώτσος, Πίσκαπας (80’ Μαυρής), Τσαλώλης Ν., Λεννιού, Τσαλώλης (30’ λ. τρ. Μαργαρίτης), Παπακωνσταντής, Βασιλώττος (60’ Καρίκης), Κούρος