Ανακοίνωσε Καμπούρη και ευχαρίστησε Σταυρή, Παπαστεργίου ο Απόλλων Καλυθιών

Όπως αναμένονταν εδώ και αρκετές ημέρες, ο Κώστας Καμπούρης επιστρέφει στις Καλυθιές και η συμφωνία με τον Απόλλωνα είναι πλέον… επίσημη. Παράλληλα οι κυανοκίτρινοι ευχαρίστησαν τον Λευτέρη Σταυρή και τον Κώστα Παπαστεργίου για την προσφορά τους στις ακαδημίες ρου συλλόγου.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει την συμφωνία της ομάδας με τον κ.Καμπούρη Κώστα και Δημητριάδη Κώστα για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Α.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ.

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥ ΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Σ ΡΟΔΟΣ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ,Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Α.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ. Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Α.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ.