Άρης Αρχαγγέλου: “Κανείς ποδοσφαιριστής δεν αποδεσμεύεται μέχρι να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ.”

Ανακοίνωση με σαφής… μήνυμα εξέδωσε η διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου που τονίζει πως μέχρι να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. του συλλόγου, κανείς ποδοσφαιριστής δεν αποδεσμεύεται.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η τελευταία… ευκαιρία του Άρη είναι την Δευτέρα όπου θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση του Παναγιώτη Φουτούλη με διάφορα άτομα που ενδιαφέρονται για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Το Δ.Σ. του Άρη Αρχαγγέλου, με αφορμή δημοσιεύματα-φωτογραφίες των τελευταίων ημερών, έχει την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο της ομάδος, ότι μέχρι να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ., κανένας ποδοσφαιριστής δεν αποδεσμεύεται. Γι’ αυτό οποιεσδήποτε ανακοινώσεις και φωτογραφίες από ενδιαφερόμενα σωματεία, θεωρούνται τουλάχιστον γελοίες.
Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους διοικούντες των ενδιαφερόμενων σωματίων, ότι ο κανονισμός της ΕΠΟ όσον αφορά τις μεταγραφές είναι σαφής και η επίσημη μεταγραφική περίοδος ξεκινάει την 1η Ιουλίου. Οπότε καλό θα ήταν, εάν δεν έχουν υπογραφές ποδοσφαιριστών, όπως γίνεται παγκοσμίως στο ποδόσφαιρο, να μην μπαίνουν στη διαδικασία ανακοινώσεων και φωτογραφήσεων.
Τέλος, το Δ.Σ. εκφράζει τη λύπη του για τη συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών, με την ιστορία που έχουν διαγράψει στον Άρη. Αν μη τι άλλο, όφειλαν να περιμένουν λίγες μέρες μέχρι να σχηματιστεί νέα διοίκηση στο σύλλογο.»