Στο Ναύπλιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών

Στην Ιστορική πόλη του Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή έως την Κυριακή (26-28 Ιουνίου) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ανδρών – γυναικών με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Δήμο Ναυπλίου.

Οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες  θα αγωνιστούν για τις υψηλότερες θέσεις της Πανελλήνιας κατάταξης και θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους λάτρεις της ποδηλασίας και στους κατοίκους των γύρω περιοχών δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην ομορφότερη πόλη της Ανατολικής Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος του Ναυπλίου (παλιός αθλητής του μπάσκετ) κ. Δημήτρης Κωστούρος και ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π. κ Θανάσης Τερζής έχουν δώσει τις κατάληλες οδηγίες στους συνεργάτες τους, ούτως ώστε το γεγονός αυτό να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο που θα παρακολουθήσει από κοντά την μεγάλη αυτή ποδηλατική φιέστα.

Την Παρασκευή (26 Ιουνίου – 11:00) έχει προγραμματιστεί, στο Δημαρχείο Ναυπλίου, να δοθεί συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές, προκειμένου να ενημερωθούν οι άνθρωποι των ΜΜΕ για την σημασία της πραγματοποίησης του καλύτερου Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας στην πελοποννησιακή πόλη.

hellenic-cycling.gr