Καραγιάννης: “Δεν έβρισκα ρυθμό”

Ο ένας σοβαρός, συγκρατημένος και αποφασισμένος να μπει δυνατά στον τελικό για το μετάλλιο. Ο άλλος στεναχωρημένος έως και απογοητευμένος με τον ευατό του. Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι δύο αθλητές που θα μας απασχολήσουν για πολλά χρόνια. Δυστυχώς όμως στον τελικό οι δυο τους δε θα είναι μαζί.

Ο Καραλής είναι ξεκάθαρο πως με τον Ντουμπλάντις θα μονομαχήσουν για το χρυσό μετάλλιο την Κυριακή το βάδυ στον τελικό του επί κοντώ. Ο Έλληνας αθλητής πέρασε όλα τα ύψη πολύ ψηλά, με τα άλματα του να είναι όλα γύρω στο 5.20μ. Άλλωστε όπως φάνηκε από τον προκριματικό, δύσκολα θα φτάσουν άλλοι αθλητές σε αυτά τα ύψη. «Είμαι πολύ καλά και όλα πήγαν όπως έπρεπε. Τον ευχαριστήθηκα τον αγώνα και είμαι έτοιμος» δήλωσε στο Sportsfeed ο Καραλής και συμπλήρωσε «Ο τελικός είναι άλλος αγώνας. Πρέπει να προετοιμαστώ εγκεφαλικά και ψυχολογικά για να νιώσω έτοιμος για μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής μου».
Το Sportsfeed θα καλύψει λεπτό προς λεπτό τον τελικό της Κυριακής με πλήρες ρεπορτάζ, φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις προσπάθειες του Έλληνα πρωταθλητή σχεδόν ταυτόχρονα με την τέλεση τους.

Στεναχωρημένος ο Καραγιάννης
Η απογοήτευση στο πρόσωπο του Καραγιάννη ήταν εμφανής καθώς προετοιμαζόταν για το συγκεκριμένο αγώνα μια ολόκληρη χρονιά. «Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί ήθελα να απολαύσω τον αγώνα μου και δεν τον χάρηκα έτσι όπως έγινε. Δεν πήγα καλά. Μπορούσα να κάνω το όριο και να περάσω, αλλά δεν έβρισκα ρυθμό και όταν κάποια στιγμή τον βρήκα στο 4.80μ. και στο 4.90μ. μετά πάλι τον έχασα. Κρίμα γιατί είχα μία μεγάλη ευκαιρία. Μακάρι να μπορέσω στο μέλλον να ξαναζήσω τέτοια στιγμή» δήλωσε στο Sportsfeed o Καραγιάννης, με τον κολλητό του (και συγκάτοικο στο δωμάτιο) Καραλή να λέει πως στον τελικό θα αγωνιστεί και για τον φίλο του.

Sportsfeed.gr