Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ανταγόρας

Έχοντας σαν βάση τα δύο χρόνια που πέρασαν στην Β’ κατηγορία του Ομίλουν νήσων και με το κίνητρο που τους παρουσιάζει η Α’ ο Ανταγόρας ξεκίνησε απ’ την Δευτέρα την προετοιμασία του εν όψει της νέας χρονιάς.

Οι νεοφώτιστοι μετά την πρώτη γνωριμία με το νέο προπονητή τους Γιάννη Μπότση την Δευτέρα στα αποδυτήρια του συλλόγου, από χτες ξεκίνησαν το «τρέξιμο» υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου εκγύμνασης Χουάν Φορτσέτι έτσι ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για την δύσκολη χρονιά που έρχεται.

Τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου Μάριος Πλούμπης όσο και ο Γιάννης Μπότσης καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» τους ευχήθηκαν καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς με κ. Πλούμπη μάλιστα να αναφέρει πως στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει στο ίδιο σκεπτικό, να προχωρήσει το πρότζεκτ που δημιουργήθηκε για τον Ανταγόρα πριν δύο χρόνια, ευχαρίστησε τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο για την μεγάλη του βοήθεια και του ευχήθηκε παράλληλα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Τόνισε μάλιστα ότι η επιλογή του νέου προπονητή έγινε μετά από αρκετό ψάξιμο και με το σκεπτικό ότι οι «πράσινοι» θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις επιλογές που είχαν στο νησί.

giafkasports.gr