Ο αγιασμός του Αστέρα Μασσάρων (Φώτο)

Μπορεί η… δουλειά στον Αστέρα να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Μασσάρων και άπαντες ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

Ο Σάββας Σταυρίδης έχει ανεβάσει τις… στροφές για τους ποδοσφαιριστές του τις προηγούμενες ημέρες και ήταν μια ευκαιρία να ένα μικρό «διάλλειμα» ο σημερινός αγιασμός.

Σύσσωμη η διοίκηση των Μασσαρενών έδωσε το παρών στο γήπεδο και τον λόγο πήρε ο πρόεδρος, Τσαμπίκος Καμπαστάνας που ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν και ο Αστέρας να καταφέρει πετύχει τους στόχους του.

Άλλωστε οι διοικούντες έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους και συνεχίζουν να το κάνουν για να δώσουν στον Αστέρα όλα τα εχέγγυα για να πραγματοποιήσει μια χρονιά αντίστοιχη της περσινής και ακόμα καλύτερη, αποφεύγονταν από νωρίς τις… κακοτοπιές.

Το ρόστερ που δημιουργήθηκε στα Μάσσαρι είναι αρκετά δυνατό και συνδυάζει εμπειρία, νεανικότητα, ποιότητα και φυσικά έντονο είναι και φέτος το ντόπιο στοιχείο.

Με τον Σάββα Σταυρίδη στο τιμόνι που γνωρίζει άριστα την ομάδα και τον Γιώργο Μουσακίνια στο πλάι του, μετά το… κρέμασμα των ποδοσφαιρικών του παπουτσιών, οι κυανόλευκοι μπορούν να ονειρεύονται και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν.