Κατέκτησε το τουρνουά των Μαριτσών η Ρόδος, νίκες για Ιάλυσο και Κλεάνθη

Το τουρνουά που διεξήχθη στο γήπεδο Μαριτσών στην μνήμη των Παπαδημήτρη και Βασιλώττου, βρήκε νικήτρια την Ρόδο που ήταν εντυπωσιακή και επικράτησε του Ηρακλή Μαριτσών και της Δόξας Ψίνθου.

Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά, ο οικοδεσπότης Ηρακλής ηττήθηκε με 1-0 από την Δόξα Ψίνθου του Γιώργου Σαββιδάκη (επέστρεψε ως αντίπαλος στα Μαριτσά). Σκόρερ για τους «βυσσινί» ο… συνήθης ύποπτος Μιχάλης Λυριστής.

Στο δεύτερο χρονικά ματς, τα «ελάφια» κάλπασαν έξι φορές! Εντυπωσιακή η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη συνέτριψε με 6-0 τους ροπαλοφόρους.

Τα γκολ για τους «πράσινους» πέτυχαν οι Παυλίδης (χατ- τρικ), Ευγενικός, Γεωργαλλής και Χατζηλιόντας που έκαναν… σμπαράλια την άμυνα του Ηρακλή μέσα σε 45 λεπτά.

Νίκη για την Ρόδο και στο τρίτο και τελευταίο ματς κόντρα στην Δόξα στον άτυπο τελικό του τουρνουά. Αυτή την φορά με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Γεωραλλή στο 40 λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά:

Ηρακλής- Δόξα 0-1

Ηρακλής- Ρόδος 0-6

Ρόδος- Δόξα 1-0

Στα υπόλοιπα φιλικά:

Ιάλυσος- ΑΕΡΑ 3-0

Σαφέστατα βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Ιάλυσος στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΡΑ, αφού οι τοξοβόλοι μετά την ήττα από τον Διαγόρα, επικράτησαν με 3-0 των Αφαντενών.

Το σκορ για τον εκπρόσωπο μας στην Γ’ Εθνική, άνοιξε ο Μιχάλης Φυλακούρης μόλις στο 4ο λεπτό και μετέπειτα ανέλαβε δράση ο Παναγιώτης Μαθιός που με δύο γκολ στο 25’ και το 40’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Κλεάνθης- Διαγόρας Βατίου 2-0

Καλή εμφάνιση και φιλική νίκη για τον Κλεάνθη στο σημερινό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Παραδεισίου.

Οι ροσονέρι επικράτησαν με 2-0 των Βατενών, χάρις τα τέρματα του Αγγελάκη στο 20’ και του Σκόρπου στο 35’ που «έκλεισαν» το σκορ από το πρώτο κιόλας 45λεπτο.

Το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του πορτιέρο των Παραδεισιωτών, Μιχάλης Βαρέλη που χρειάστηκε να του τοποθετηθούν ράμματα στο φρύδι.