Κουράκης: “Καλή ομάδα ο Ιάλυσος”

Η… ζωντανή ιστορία του ΠΑΟ Κρουσώνα, Νίκος Κουράκης φιλοξενήθηκε στον αέρα του Athletic Radio 104,2, μιλώντας για την αλλαγή προπονητή στην ομάδα και τον ειδικό ρόλο του στο ματς με τον Ιάλυσο την προσεχή Κυριακή. Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κουράκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη:
Για τον ρόλο που θα έχει ο ίδιος στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ιάλυσο
«Θα πάω στην Ρόδο με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Δημήτρη Τριβιζαδάκη όσο μπορώ με την εμπειρία μου αλλά αυτός θα έχει την τεχνική της καθοδήγησή της αν μέχρι τότε δεν έχει έρθει ο νέος τεχνικός. Ο ρόλος μου θα είναι συμβουλευτικός. Προσωπικά δεν θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική γιατί είναι μία ψυχοφθόρα δουλειά».
Για το ξεκίνημα του Κρουσώνα στο πρωτάθλημα και το ματς στην Ρόδο…
«Το ξεκίνημά μας με μόλις ένα βαθμό σε δύο εντός έδρας ματς δεν κρίνεται πετυχημένο. Έχουμε μία νέα ομάδα που χτίστηκε από το μηδέν. Έχουμε πάντως καλό ρόστερ αλλά χρειάζεται χρόνος για να δέσουμε αν και πλέον δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Πάμε να παίξουμε στην Ρόδο το παιχνίδι μας και ελπίζω να τα πάμε και φέτος όσο καλά τα πήγαμε πέρυσι στα εκτός έδρας ματς. Ο Ιάλυσος έχει καλή ομάδα και ευτυχώς η διοίκηση κανόνισε να πάμε στηνΡόδο αεροπορικώς οπότε θα αποφύγουμε μεγάλη ταλαιπωρία. Θα πάμε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Δεν είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση αλλά ελπίζουμε από το ματς αυτό να αρχίσει η ομάδα να παίρνει τα… πάνω της».

www.stoplekto.gr