«Εισιτήριο» στο… χαλαρό για την Ρόδο στην Τήλο

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και με τον προπονητή να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, η Ρόδος επικράτησε με 2-5 της Τήλου στο γειτονικό νησί και πήρε την πρόκριση για την τρίτη φάση του κυπέλλου «Αυγουστίνος».

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Παυλίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και ο Ζωάννου στο 8’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Πριν την ανάπαυλα (44’) οι πράσινο πέτυχαν το 0-3 με «δράστη» και πάλι τον Παυλίδη που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο (πλασέ).

Γκολ για την Ρόδο και με το ξεκίνημα της επανάληψης (55’), καθώς ο Βασιλόπουλος έστειλε την μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-4.

Στο 57’ μείωσε σε 1-4 ο Ηρακλής Σακελλάρης με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή.

Τα «ελάφια» πέτυχε και πέμπτο γκολ στο 74’ με το πλασέ του Ζωάννου για το 1-5, ενώ το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Οίκουτας με κεφαλιά στο 80ο λεπτό της συνάντησης.

Η Ρόδος ευχαριστεί την Τήλο για την φιλοξενία και της εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της δεύτερης τοπικής κατηγορίας του νομού μας.

Διαιτησία: Κασιώτης, Τσέτσος, Μπέκας

Συνθέσεις:

Τήλος: Κωστής, Βασιλόπουλος, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Κωστίδης (65’ Οικονόμου), Χριστοφής, Νικολλής (75’ Ξύπας), Οίκουτας, Μόσχου, Σακελλάρης Ηρ., Σαμπάνης (39’ λ.τ. Ορφανός)

Ρόδος: Τσουρούτης, Καντιμοίρης Σταμάτης, Κακαζούκης, Γκάϊδας, Θεοδοσίου (80’ Ιμεραλιλάϊ, Μπιγκό, Χατζηλιόντας (56’ Κρητικός), Παυλίδης, Φιλιππάκος, Αμανατίδης (75’ Ορφανίδης), Ζωάννου