Εντυπωσιακός Αντίμαχος “γκρέμισε” τον Διαγόρα από την κορυφή

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Ρόδο, ο Διαγόρας “σκόνταψε” στην Αντιμάχεια και ηττήθηκε με 1-0 από τον τοπικό Αντίμαχο στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, μένοντας πίσω στην κούρσα του τίτλου.

Ισόβαθμος με την γηραιό στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο Αντίμαχος. Διαμαρτύρεται ο γηραιός για περίπτωση πέναλτι στο 75ο λεπτό σε μαρκάρισμα πάνω στον Χατζηφούντα, όπου ο διαιτητής είπε παίζεται.

Καλύτερα μπήκαν στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι και στα πρώτα δευτερόλεπτα έχασαν σημαντική ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Ισορρόπησαν στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι και ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ σ’ ένα κομβικό σημείο (39′) λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αντίμαχος όχι μόνο κατάφερε να διατηρήσει μακριά από την άμυνα του τον Διαγόρα, αλλά απείλησε για να κλειδώσει τη νίκη, έχοντας δύο δοκάρια. Το φινάλε μπορεί να ήταν αγχωτικό, αλλά οι Κώοι πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Το φιλμ του αγώνα από το giafkasports.gr:

1′ Σέντρα του Χατζηφούντα από αριστερά ο Καλημέρης έκανε το κοντρόλ σούταρε με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Μιχαλάκη.
14′ Ο Χατζησουλειμάν εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα κόντραρε στα σώματα μπέρδεψε τον Δαρζέντα αλλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του.
30′ Ισορροπημένο το ματς με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε βαθιές μπαλιές.
39′ ΓΚΟΛ! Τρομερό γκολ από τον Χατζησουλειμάν ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Δαρζέντα.
40′ Σουτ του Γεωργιάδη από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
42′ Ο Φραγκιαδάκης απέβαλε τον προπονητή του Διαγόρα Μιχαλη Τσιβρινή λόγω διαμαρτυρίας.
58′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Μποιλή για τον Αντίμαχο ο οποίος έκανε το σουτ με τον Δαρζέντα να αποκρούει στη δεξιά του γωνία.
59′ Δυνατό σουτ του Μπεκιρλάρι λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Δαρζέντα.
65′ Ωραία ενέργεια και σουτ του Βλαντιμίροφ η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Δαρζέντα και πέρασε άουτ.
74′ Εκτέλεση φάουλ του Χατζησουλειμάν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η κεφαλιά του Βλαντιμίροφ πέρασε άουτ.

Διαιτησία: Φραγκιαδάκης, Πατσιαούρας, Γιαμούζης

Συνθέσεις:

Αντίμαχος : Μιχαλάκης , Ιωαννίδης, Ζιώγας, Σωτίρι, Βακουφτσής, Θωνιάτης, Χατζησουλειμάν, Βλαντιμίροφ (88′ Παπανικολάου), Συνεσίου (83′ Μποιλής Ζ. ) , Μπεκιρλάρι, (90 Συντιχάκης) Μποιλής

Διαγόρας :Δαρζέντας, Μαριάς, Μπαούρης (80′ Τσαγκάρης ), Φωτεινής, Κιοσέογλου, Γεωργιάδης (55′ Παϊζάνος), Χατζηφούντας, Καλημέρης, Μπερνιδάκης, Καρπαθάκης (75′ Τογρού) Πεταυράκης