Έσπασε το… ρόδι μακριά από την Λίνδο ο Κλεόβουλος

Στο γήπεδο Απολλώνων για την 10η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries κατάφερε ο Κλεόβουλος να πάρει το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-3 του τοπικού Απόλλωνα χάρις τα δύο τέρματα του Νίκου Κολιοκώστα και ένα του Αλέκου Κακλαμάνου. Αυτή ήταν η τέταρτη συνολικά επιτυχία για τους Λινδιακούς, ενώ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη έμειναν οι Απολλωνιστές.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν ένας μονόλογος των φιλοξενούμενων που ήταν καλύτεροι του αντιπάλους τους. Σε κανένα σημείο οι κυανόλευκοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας τους και πολύ νωρίς βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Κολιοκώστας στο 20ο λεπτό έκανε το 0-1 για τους Λινδιακούς και σε κομβικό σημείο, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Κλεόβουλος πέτυχε και δεύτερο τέρμα.

Το 0-2 έγινε και πάλι από τον Νίκο Κολιοκώστα, αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έπαιξε ωραία το “ένα- δύο” με τον Αλέκο Κακλαμάνο και πλάσαρε ψηλοκρεμαστά στο 44ο λεπτό για το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και αυτό επέτρεψε στην ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα να πετύχει και τρίτο τέρμα “κλειδώνοντας” την υπόθεση νίκη από το 60ο λεπτό. Σκόρερ αυτή την φορά ο Αλέκος Κακλαμάνος που με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μακαρούνα και σημείωσε το 0-3 στο γήπεδο Απολλώνων.

Παρότι στο αμέσως επόμενο λεπτό (61′) ο Λολάκης κέρδισε πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ ο Παλάζης και μείωσε το σκορ σε 1-3, δεν άλλαξε κάτι στα εναπομείναντα λεπτά, καθώς ο Κλεόβουλος αμύνθηκε μεθοδικά και δεν κινδύνευσε με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει την πρώτη του επιτυχία για φέτος μακριά από το γήπεδο της Λίνδου.

Διαιτησία: Γιαννουκάς,Μπερδεμπές, Δουλγέρης

Συνθέσεις:

Απόλλων: Μακαρούνας Ι., Χατζηκυριάκος (80’ Μπαϊράμης Θ.), Ισκάς, Γεωργίου, Πλάτσης (75’ Ράμα), Παλάζης, Λαθούρης, Λολάκης, Δημητρόπουλος, Γεωργαλλής, Γιαννακόπουλος

 Χρυσανθής, Ανδρεόπουλος, Λάμπης, Κωστάκης, Κουκουτσέλας, Μπάρδης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος, Κολιοκώστας, Αναστασιάδης