Απέδρασε με τη νίκη από το Λάερμα το Κάστρο/Κύπρος

Δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να “αποδράσει” από το γήπεδο Λαέρμων με τους τρεις βαθμούς της νίκης η ομάδα του Κάστρου/Κύπρος χάρις σ’ ένα τέρμα του Κιάρι στο φινάλε που διαμόρφωσε το τελικό 0-1 στο παιχνίδι με τον Πολύστρατο για την 4η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Οι γηπεδούχοι με όπλο το γεγονός ότι αγωνίζονταν στα εντός έδρας παιχνίδι τους σε χωμάτινη επιφάνεια, ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να απειλούν την αντίπαλη εστία.

Όσο περνούσε η ώρα στην επανάληψη, ανέβαινε η ομάδα της Παλιάς Πόλης που στο 80′ κατάφερε να φτάσει στη νίκη με την σέντρα- σουτ του Κιάρι από δεξιά όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Τάσσης, Μάχλης

Συνθέσεις:

Πολύστρατος: Δημητρίου, Αναστασιάδης, Λυκοπάντης, Μάτσης, Πόλος (60’ Χατζηκαλημέρης), Μπακαρής, Χωρίτης, Γιώργου (80’ Βασιλείου), Καραγιάννης, Χατζημιχαήλ, Πανούσης (65’ Χατζησάββας)

Κάστρο/Κύπρος: Πεστλίκης, Μαχλής, Βασιλείου (57’ Γκλάβας), Παναγιώτου (88’ Αλαφάκης), Τσίρκος, Τσακμακίδης, Ροδίτης, Κιάρι, Καραμπάτζος (60΄Νίκας), Χατζηκωνσταντής, Αγγελάκης