Ακόμα… πυροβολεί ο Διαγόρας στην Λέρο

Την ευκαιρία που είχε ο Διαγόρας να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα την άρπαξε από τα… μαλλιά, διαλύοντας την ΑΕΛ στην Λέρο με 0-7 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Τρομερή εμφάνιση από τον Μπερνιδάκη που σκόραρε δύο φορές και… σέρβιρε τρία τέρματα στους συμπαίκτες του. Από δύο γκολ σημείωσαν και οι Τσαγκάρης, Καλημέρης, ένα αλλά… καλό από τον Καραγεωργίου.

Ο γηραιός ταξίδεψε στο γειτονικό νησί χωρίς τους Μπαούρη, Τογρού, Κιοσέογλου, ενώ ξεκουράστηκε ο Χατζηφούντας, ωστόσο ήταν καταιγιστικός και οι νεαροί που πήραν την ευκαιρία έδειξαν καλά στοιχεία.

Αυτό άλλωστε το “μαρτυρούν” τα επτά γκολ που πέτυχαν και τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν ενάντια σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μαριάς έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Τσαγκάρης με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 12′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή. Σκόρερ ο Καραγεωργίου που με τρομερό σουτ από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου γκολκίπερ για το 0-2 του Διαγόρα.

Στην επανάληψη οι κυανέρυθροι ήταν πιο εύστοχοι και σκόραραν πέντε τέρματα. Ο Μπερνιδάκης είχε…κέφια και δημιούργησε το 0-3 στο 47′ βγάζοντας ωραία μπαλιά στον Καλημέρη που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δεύτερη ασίστ από τον Μπερνιδάκη στο 49′ αυτή την φορά στον Τσαγκάρη που σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Οι ρόλοι των δύο ποδοσφαιριστών άλλαξε στο γκολ για το 0-5, αφού στο 59′ ο Τσαγκάρης σέρβιρε και ο “Μπέρνι” τελείωσε άψογα την φάση με σουτ στην αριστερή γωνία.

Νέα ασίστ από τον Μπερνιδάκη, η τρίτη του στο παιχνίδι, που σέντρα στον Καλημέρη και το δεύτερο τέρμα του έμπειρου στην συνάντηση ήταν γεγονός για το 0-6 των φιλοξενούμενων.

Το… σόου του “Μπέρνι” και γενικότερα του Διαγόρα ολοκληρώθηκε στο 89′ με το διαγώνιο σουτ του έμπειρου στράϊκερ που κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 0-7 στο γήπεδο της Λέρου.

Διαιτησία: Γκόγκος, Βουλγαράκης, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

ΑΕ Λέρου: Χαλκίδης (55′ Ταχιράϊ), Καστής, Φουντουλάκης, Ντεληγιώργης, Δράκος, Τσάτσος, Ηλίας, Βασιλείου, Μεραμπελιώτης (73′ Ακοκλάνης), Καρπαθάκης (75′ Ζαφειρόπουλος), Καράγκιολης

Διαγόρας: Δαρζέντας, Μαριάς, Κιουρτζής (55′ λ. τρ. Κόρλος), Φωτεινής, Καραγεωργίου (70′ Τσαγγάρης), Παϊζάνος (62′ Βισβύκης), Γεωργιάδης, Καλημέρης, Μπερνιδάκης, Τσαγκάρης, Πεταυράκης