Συνεχίζει απτόητος με το απόλυτο ο Αστέρας Παστίδας

Το 6Χ6 έκανε ο Αστέρας Παστίδας που επικράτησε με 4-0 του Αγίου Ισιδώρου για την 6η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο.

Από το πρώτο μέρος είχαν καθαρίσει το ματς οι γηπεδούχοι, καθώς είχαν πετύχει τρία τέρματα και έβαλαν το κερασάκι στην… τούρτα της άνετης επικράτησης τους, λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Καλύτερα μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Παρασκευόπουλου και δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους μπροστά από την εστία του Αναστασά.

Το γκολ ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της πίεσης των κυανόλευκων και το πέτυχε ο Κυρίτσης στο 30′ με ωραίο σουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (35′) ο Αποστολόπουλος σημείωσε το 2-0 και το ημίχρονο “έκλεισε” με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά με τρία τέρματα διαφορά, αφού έγινε το 3-0 και πάλι με τον Κυρίτση στο 44ο λεπτό της συνάντησης.

Στην επανάληψη ο Αστέρας πάτησε… φρένο, κυκλοφορούσε την μπάλα κάνοντας συντήρηση δυνάμεων και δεν απειλήθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετύχει άλλο ένα τέρμα με αυτογκόλ στο 80′ για το τελικό 4-0.

Διαιτησία: 

Διακοφιλιππής, Μαχλής, Λαζός

Συνθέσεις:

Αστέρας: Σαχινίδης, Κατσούλης, Αυγενικού, Καρύδης, Ζερβός, Καλαγρής, Συμεωνίδης, Αμπελάς (30’ λ.τ. Αποστολόπουλος), Κυρίτσης, Πάπα (55’ Κόκα), Κονόμι (60’ Προβιάς)

Άγιος Ισίδωρος: Αναστασάς Παν., Αγγελάκης, Δημητρόπουλος, Μόσχου Ραφαήλ, Γεωργαλλής Αργ., Βονάκης, Πρέτσι, Αναστασάς Α. (56′ Στραβογιάννης), Διακοπαρασκευάς (71′ Μόσχου Γ.) Μανής, Μ. Γεωργαλλής Μ. (65′ Βάλλας)