Δεν… σταμάτησε ούτε στην Τήλο ο Αστέρας Παστίδας

Με το εντυπωσιακό 7Χ7 συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) ο Αστέρας Παστίδας που επικράτησε με 1-2 μέσα στην Τήλο επί της τοπικής ομώνυμης ομάδας για την 7η αγωνιστική. Διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για το δεύτερο γκολ των νικητών.

Δυσκολεύτηκε η ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου στο γειτονικό νησί, αλλά πήρε αυτό που ήθελε και συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή την πορεία της προς την επιστροφή στα «σαλόνια» του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Μετά το «άκαρπο» πρώτο μέρος, οι Παστιδενοί άνοιξαν το σκορ στο 48’ με την κεφαλιά του Καλαγρή που έκανε το 1-0, αλλά λίγο αργότερα (53’) ο Χριστοφής με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για τους Τηλιακούς.

Η πίεση των φιλοξενούμενων για το δεύτερο γκολ έπιασε… τόπο, αφού στο 85’ ο Αποστολόπουλος δυνατό σουτ στο έμμεσο που κέρδισε η ομάδα του, διαμόρφωσε το 1-2 υπέρ της ομάδας του. Οι Τηλιακοί διαμαρτυρήθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο κέρδισαν το έμμεσο οι φιλοξενούμενοι (για καθυστέρηση του Κωστή να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι με βολέ).

Στο 88’ η Τήλος λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά το σουτ του Ηρακλή Σακελλάρη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 89’ η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολή του Χριστοφή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Διαιτησία: Ορφανός, Αχιολάς, Μπέκας

Συνθέσεις:

Τήλος: Κωστής, Χατζηφούντας, Ρούκο, Μόσχου, Κωστίδης (75’ Αγγελιδάκης), Χριστοφής, Νικολής, Οίκουτας, Σακελλάρης Κ., Σακελλάρης Η., Οικονόμου

Αστέρας: Ροδανάκης, Καρύδης, Χαριτάκης, Αυγενικού, Ζερβός (45’ Κυρίτσης), Συμεωνίδης, Καλαγρής, Κατσούλης, Αμπελάς, Πάπα, Αποστολόπουλος