Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Γκιρτζίκη στο νησί μας

Σημερα Τρίτη 8-12-2015 και ώρα 10.00 εφθασε στην ΡΟΔΟ ο προεδρος της ΕΠΟ κ.Γιώργος Γκίρτζικης ο οποίος επισκέφθηκε το υπό κατασκευή νέο Ενωσιακό γήπεδο στο ΤΣΑΙΡΙ μαζί τον προεδρο της Ενωσης μελη του Δ.Σ. τον αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών ΡΟΔΟΥ κ.Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου και τον περιφερειακό σύμβουλο κ.Νικο Νικολή. ,στην συνέχεια επισκέφθηκαν το υπο κατασκευήν γήπεδο της ΧΑΛΚΗΣ .
Επισκεφθηκε μαζί αντιπροσωπεία της ΕΠΣΔ με επικεφαλής τον πρόεδρο τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιακο ,καθώς και τον περιφερειαρχη κ.Γιώργο Χατζημαρκο και αναφέρθηκαν σε διαφορα που αφορά το Δωδεκανησιακό ποδ/ρο.
Συναντήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΔ., με το σωματείο που μας εκπροσωπεί στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟ ,σωματεία που ειναι στο προγραμμα του ΟΠΑΠ και του γυναικείου ποδ/ρου ,παρακολουθησε την συνεδριαση του Δ.Σ.,εγινε αποδεκτης των προβλημάτων του Δωδεκανησιακού ποδ/ρου,εξήρε τις πρωτοποριακές ενέργειες για την κατασκευή Ενωσιακού γηπέδου στο ΤΣΑΙΡΙ. Και υποσχεθηκε οτι θα σταθεί στο πλευρό της Ενωσης σ οτιδήποτε χρειασθεί.
Συναντήθηκε με τον κορυφαίο Ελληνα διαιτητή της δυναμης μας κ.Τάσο Σιδηρόπουλο και του ευχήθηκε να εκπροσωπει την Ελλάδα σε μεγαλες διοργανώσεις ,καθώς και με όλους τους αξιολογημένους διαιτητές και παρατηρητές που ήταν παρόντες στο Δ.Σ.
Από την ακριτική Δωδεκάνησο διακήρυξε ότι οχι μόνο θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος στην ΕΠΟ αλλα πιστεύει ότι θα είναι και ο νικητής.
Ενημερώθηκε από τους επικεφαλείς όλων των Επιτροπών που αναφέρθηκαν σε θεματα της αρμοδιοτητας τους.
Ο προεδρος της Ενωσης μας κ.Διακοφωτης εκανε απολογισμό δράσης του 2015 και ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε πρωτοβουλιες που θα πάρη το 2016 ζητώντας την αρρωγή του προέδρου της ΕΠΟ ,η οποια και του παρεσχέθη χωρίς δευτερη σκεψη.