Έρχεται το 5ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά από το Rhodes Squash Club

Το Rhodes Squash Club διοργανώνει και αυτήν την χρονιά το καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά το 5ο κατά σειρά μίας και το πρώτο είχε γίνει το 2011. Έκτοτε κάθε χρόνο το κλαμπ μας διοργανώνει αυτό το κλειστό τουρνουά για τα μέλη του προκειμένου να συγκεντρωθούν και έσοδα μέρος των οποίων πάντα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort το οποίο μας παραχωρεί δωρεάν την χρήση των γηπέδων και για το οποίο το ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική του αυτή χορηγία.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στο tournament software μέχρι και την Τετάρτη στην παρακάτω διεύθυνση http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=DC8B7E8F-3D4E-4E1D-8ABD-8356BD7C822F
Στο τουρνουά θα διεξαχθούν ταμπλό ανδρών και γυναικών και Plate. Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών θα καθοριστεί εάν θα γίνουν αγώνες κατάταξης.
Στα έπαθλα των νικητών θα απονεμηθούν πέρα από τα βραβεία και δώρα από τους χορηγούς μας (Karakal). Το κόστος συμμετοχής είναι 10€.
Πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας στο facebookhttps://www.facebook.com/events/173839542969193/