Καταιγιστικοί οι Ιππότες

Το καλύτερο τους φετινό παιχνίδι έκαναν οι Ιππότες που συνέτριψαν με 4-0 τον Άγιο Λουκά στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Σε φοβερή μέρα βρέθηκε ο Αλιάϊ που αρχικά στο 30′ έκανε το 1-0 και ωραίο σουτ, αφού είχαν προηγηθεί πολλές επικίνδυνες επισκέψεις των γηπεδούχων στην εστία του Κιόττου.

Στο 42′ έγινε μια φάση που σημάδεψε το παιχνίδι. Άθελα του ο Φωτάρας χτύπησε με το γόνατο τον Χατζηγεωργίου στην σπονδυλική στήλη και ο παίκτης του Αγίου Λουκά αφού έμεινε για μερικά λεπτά ακίνητος στο έδαφος και με δυσκολία να αναπνεύσει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο. Ο διαιτητής έβγαλε την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας από την Παλιά Πόλη. Όπως έγινε γνωστό, ο παίκτης των Αφαντενών θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος τραυματισμού.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές, οι Ιππότες με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αλιάϊ στις καθυστερήσεις έκαναν δύο τα τέρματα τους και το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 70′ ο Αλιάϊ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 και σημείωσε χατ- τρικ, ενώ στο 90′ ο Ταφάνι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 75′ ο Άγιος Λουκάς αναγκάστηκε να αγωνιστεί και αυτός με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού τραυματίστηκε ποδοσφαιριστής του και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές από τον προπονητή της ομάδας.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Ορφανός, Τάσσης

Συνθέσεις:

Ιππότες: Νομικός, Ζωάννου, Κωνσταντίνου, Μαρίνος, Φωτάρας, Σώτα, Τζελάϊ, Ντούσκου, Εμίρογλου, Ταφάνι, Αλιάϊ (74’ Τραγάκης)

Άγιος Λουκάς: Κιόττου, Μακρυδημήτρης, Μοσχιδιού, Σαλπέας, Ηλίας, Σφουγγαριστός, Καλογήρου, Χατζηγεωργίου (43’ λ.τ. Γιακουμάκης), Κοσμάς (46΄ Νικολής), Μπάλας, Μοσχούς

*Το fmtop.gr εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Αγίου Λουκά, Χατζηγεωργίου και να τον δούμε σύντομα σιδερένιο να επανέρχεται στους αγωνιστικούς χώρους.