Με διπλό στην Ψίνθο “αποχαιρέτησε” το 2015 ο τρομερός Αντίμαχος

Την 13η του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αντίμαχος που πέρασε αλώβητος από το γήπεδο της Ψίνθου επικρατώντας με 0-2 της τοπικής Δόξας στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής  της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Οι Κώοι ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2015, σε μια χρονιά που σίγουρα θα θυμούνται για πάντα, καθώς έκαναν φοβερά πράγματα με αποκορύφωμα το γεγονός ότι την σεζόν που διανύουμε βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Απ’ την άλλη πλευρά οι βυσσινί δέχθηκαν ακόμη μια ήττα και βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα δύο γκολ που έκριναν στην αναμέτρηση επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σκαλέρη στο 51′ και τον Πη στο 83ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Διακοφιλιππής, Μπέκας

Συνθέσεις:

Δόξα:  Ηλίας, Μπαρμπαντώνης Ι., Κωστομοίρης (60′ Μπαρμπαντώνης Χρ.), Ορφανός Χρ., Τσακίρης, Στελλάς Μ., Τζιρίτης (70′ Χατζηνικόλας), Μπάρδος, Κυριαζής, Κιόττος, Λυριστής
Αντίμαχος: Μιαούδης , Ιωαννίδης, Βακουφτσής, Ανδρογιώργης, Ζιώγας, Χατζησουλεϊμάν, Θωνιάτης, Παπανικολάου, Συνεσίου ( 60′ Μποιλής Ζ.), Μποιλής Γ., Σκαλέρης (65′ Πης)