Ευκολότερος ο… δρόμος των μπαράζ για την άνοδο του πρωταθλητή μας

Μεγάλη επιτυχία για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου του νομού μας, έπειτα από ενέργειες του προέδρου Παναγιώτη Διακοφώτη και των υπόλοιπων μελών, καθώς ο… δρόμος του πρωταθλητή του νομού μας για την άνοδο στην Γ’ Εθνική γίνεται σαφέστατα ευκολότερος.

Δεκτό έγινε το αίτημα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου από την ΕΠΟ ώστε ο πρωταθλητής του νομού μας να αντιμετωπίζει στα μπαράζ ανόδου τις πρωταθλήτριες ομάδες από τα υπόλοιπα νησιά και όχι της Αττικής.

Το αίτημα είχε γίνει στην Ελληνικό Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην συνεδρίαση της 12.3.2015 δια στόματος του προέδρου της Ένωσης μας, Παναγιώτη Διακοφώτη και είχε θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Αθήνα

Αριθµ. πρωτ. Προς: Ε.Π.Σ.: ∆ωδ/σου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάµου, Χίου.

ΘΕΜΑ: Κλήρωση για την ανάδειξη της Ε.Π.Σ. – Πρωταθλήτριας Οµάδας από τον Όµιλο των Ε.Π.Σ. των Νήσων του Αιγαίου (10ος Όµιλος), που θα πάρει την θέση της Ε.Π.Σ. – Πρωταθλήτριας Οµάδας ∆ωδεκανήσου στον 11ο Όµιλο, του Πρωταθλήµατος των Πρωταθλητριών Οµάδων των Ε.Π.Σ. για τον προβιβασµό τους στην Γ΄ Εθνική.

Κύριε Πρόεδρε, Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Ε.Π.Ο. στη συνεδρίαση της 12.03.2015 (∆.Σ. Νο 39) αποφάσισε την εκ περιτροπής ανά διετία, αρχής γενοµένης από την επόµενη αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016, συγκρότηση των Οµίλων του Πρωταθλήµατος των Πρωταθλητριών Οµάδων των Ε.Π.Σ. για τον προβιβασµό τους στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία στους οποίους µετέχουν οι Οµάδες των Ε.Π.Σ. των Νήσων του Αιγαίου. Ως εκ τούτου για την περίοδο 2015 – 2016 θα πραγµατοποιηθεί κλήρωση από την Επιτροπή της Γ΄ Εθνικής την Τρίτη 12.01.2016 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο., για την ανάδειξη της Ε.Π.Σ. – Πρωταθλήτριας Οµάδας από τον Όµιλο των Ε.Π.Σ. των Νήσων του Αιγαίου (10ος Όµιλος), που θα πάρει την θέση της Ε.Π.Σ. – Πρωταθλήτριας Οµάδας ∆ωδεκανήσου στον 11ο Όµιλο του Πρωταθλήµατος των Πρωταθλητριών Οµάδων των Ε.Π.Σ. για τον προβιβασµό τους στην Γ΄ Εθνική. Οποιοσδήποτε επιθυµεί, µπορεί να παρευρεθεί στην ανωτέρω κλήρωση.