Τρίποντο- ανάσα στην “μάχη” των… Αγίων

Νίκη- χρυσάφι με σκορ 4-0 επί του Αγίου Λουκά σημείωσε ο Άγιος Ισίδωρος εντός έδρας για την 13η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος), παρότι τελείωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Μπορεί να ξεκίνησαν καλύτερα οι Αφαντενοί τον αγώνα, ωστόσο ο Μόσχος στο 24′ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που πήραν τα ηνία και ο ίδιος παίκτης στο 38′ με πλασέ έκανε το 2-0 του πρώτου μέρους.

Στο 65′ ο Αντωνόπουλος είχε αψιμαχία με αντίπαλο παίκτη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Άγιος Ισίδωρος έφτασε σε τρίτο τέρμα δύο λεπτά αργότερα (67′) με το πλασέ του Γεωργαλλή και ο Διακοπαρασκευάς με τον ίδιο τρόπο, διαμόρφωσε στο 76′ το 4-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Καραγιάννης, Βασιλείου

Συνθέσεις:

Άγιος Ισίδωρος: Αναστασάς, Ταμπουράς, Μόσχου, Αντωνόπουλος, Δημητράκης, Βονάκης (80′ Κουτρούλης), Τρέσι, Γεωργαλλής, Μόσχου Ρ., Διακοπαρασκευάς (85′ Παπαπαναγιώτου), Γεωργαλλής Μ.

Άγιος Λουκάς:  Κιόττου,Μακρυδημήτρης, Μοσχιδιού, Ηλίας (46′ Μπακίρης), Μοσχούς, Διακίδης (80′ Γιακουμάκης), Κανέλλος, Καλογήρου, Λαουδίκος, Μπάλας, Κυριαζής (75′ Πέρος)