Η συνέντευξη τύπου του τελικού (Φώτο)

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΣΠ Δωδεκανήσου, με αφορμή τον 69ο Τελικό του Κυπέλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος» μεταξύ των ομάδων «ΓΣ Διαγόρας Ρόδου» και  «ΓΑΣ Ιάλυσος» που θα λάβει χώρα την προσεχή Πέμπτη 18  Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας» της Ρόδου.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν εκπρόσωποι της Διοίκησης των δυο ομάδων, οι προπονητές, παίκτες, καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Ποδοσφαιρών Σωματείων Δωδεκανήσου.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης αναφέρθηκαν στο θεσμό του ποδοσφαίρου, τη σημασία του συγκεκριμένου τελικού.

Συγκεκριμένα, εκ μέρους της ΕΠΣΔ παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Παυλίδης, ο Α’ αντιπρόεδρος Αναστάσιος Στεργιανάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Θεοδόσης Στεφανάκης, ο Γ’ Αντιπρόεδρος Μιχάλης Αδαμάκης, ο Αναπληρωτής ΓραμματέαςΧρήστος Ψέλλας και το Μέλος Σπύρος Κόκκινος.

Την ομάδα του Διαγόρα εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μανώλης Μπάτης(από την Διοίκηση), Μιχάλης Τσιβρινής (προπονητής) καιΚωνσταντίνος Καλημέρης (παίκτης).

Ενώ από τον Ιάλυσο ήταν οι κ.κ. Αθανάσιος Σύρμας (από την Διοίκηση), Γιώργος Σάββενας (προπονητής) και Βαγγέλης Ρεκλίτης (παίκτης).

Τα όσα ειπώθηκαν:

Τάσος Στεργιανάκης :

«Να σας καλωσορίσω κι εγώ εκ μέρους του προέδρου στον 69ο τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες τον Διαγόρα και τον εκπρόσωπο μας σε εθνικές κατηγορίες Ιάλυσο. Ελπίζουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων και να κερδίσει το ποδόσφαιρο». 

Μανώλης Μπάτης: 

«Ο Διαγόρας έχει να βρεθεί 12 χρόνια στον τελικό της διοργάνωσης γιατί βρισκόταν το μεγαλύτερο διάστημα σε επαγγελματικές κατηγορίες. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να βρισκόμαστε στον τελικό του θεσμού, που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μετά το πρωτάθλημα, και πιστεύω ότι είναι χαρά και για τους ποδοσφαιριστές μας διότι το άξιζαν και το αξίζουν. Είναι μια νέα ομάδα που προσπάθησε να βρει την ταυτότητα της, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και άξια έχει φτάσει στον τελικό, που είναι μια επιβράβευση για τα παιδιά και είμαστε βέβαια περήφανοι γι΄ αυτή την ομάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να γίνει καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς και μετά ο κόσμος».

Θανάσης Σύρμας

«Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, για κάθε παράγοντα να συμμετέχει σε ένα τελικό κυπέλλου. Ένας τελικός είναι πάντα μια γιορτή. Ο φετινός τελικός έχει εξέχουσα σημασία, διότι οι δύο φιναλίστ είναι δύο ομάδες και με ιστορία και με κόσμο. Εύχομαι η μέρα αυτή να είναι ευχάριστη για όλο τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές να το ευχαριστηθούν. Το τρόπαιο του κυπέλλου το θέλουν όλοι οι ποδοασφαιριστές.Καλή επιτυχία».

Μιχάλης Τσιβρινής

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό του κυπέλλου. Το καλοκαίρι δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα με ντόπιους ποδοσφαιριστές και άλλα παιδιά εκτός Ρόδου με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Ούτε εμείς μπορούσαμε να φανταστούμε το καλοκαίρι, ότι αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να συγκροτήσουν μια ομάδα τόσο πειθαρχημένη, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να φτάσουν στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου, που είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για όλους μας. Θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο, γιατί θα είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών αυτών των παιδιών για όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα από το καλοκαίρι. Είναι μια γιορτή του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, γιατί το έχει ανάγκη το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.»

Γιώργος Σάββενας

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρεθώ για δεύτερη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, η προηγούμενη φορά με τον Ηρακλή Μαριτσών και τώρα με τον Ιάλυσο. Είναι ένας θεσμός που τον σεβόμαστε απόλυτα και είναι τιμή για τον Ιάλυσο και για τον Διαγόρα, θεωρώ δύο ισάξιες ομάδες του νησιού μας, που δίκαια βρίσκονται στον τελικό. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα για να φτάσουν στον τελικό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ένας ξεχωριστός τελικός και για τις δύο ομάδες. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να κερδίσει ο καλύτερος».

Κώστας Καλημέρης

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό, ήταν ο πρώτος μας στόχος, και ο δεύτερος αφού βρισκόμαστε στον τελικό να κατακτήσουμε το κύπελλο. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι την Πέμπτη σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος.»

Βαγγέλης Ρεκλείτης

«Όπως ανέφεραν όλοι εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο γιατί τελευταία δεν υπάρχει και οι εμείς οι ποδοσφαιριστές το έχουμε ανάγκη αυτό. Μακάρι να πάνε όλα καλά και ιδιαίτερα εκτός αγωνιστικού χώρου. Όπως ήμασταν πέρυσι εδώ για τον ίδιο λόγο είμαστε και φέτος, να κατακτήσουμε το κύπελλο και να το αφιερώσουμε στον κόσμο μας, στις οικογένειες μας, στην διοίκηση και στους προπονητές μας. Καλό παιχνίδι να έχουμε και να το τελειώσουμε όλοι υγιείς».

FB_IMG_1455634754717 FB_IMG_1455634751461 FB_IMG_1455634747844 FB_IMG_1455634744884 FB_IMG_1455634741218 FB_IMG_1455634738142 FB_IMG_1455634734712 FB_IMG_1455634731734 FB_IMG_1455634728526 FB_IMG_1455634724625