Ισοπαλία με… νικητή τον Ποσειδώνα

Τη νίκη που θα της έδινε την δυνατότητα να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας του β’ ομίλου (Β’ κατηγορία) ήθελε η Κατταβιά, αλλά το 0-0 με την Χάλκη στο γήπεδο Κρεμαστής, άφησε τον Ποσειδώνα Καρπάθου μόνο πρώτο.

Σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και μόλις στο 1′ είχαν ευκαιρία με τον Νασόπουλου να ανοίξουν το σκορ, αλλά η κεφαλιά του απομακρύνθηκε από το οριζόντιο δοκάρι αφού επενέβη και ο αντίπαλος πορτιέρο.

Η προσπάθεια του Κούρου να σκοράρει στο 20′ απομακρύνθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο και στην επαναφορά ο Τριπολίτης έστειλε την μπάλα άουτ σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία, ενώ στο 45′ ο Τσιπιζίδης πλάσαρε λίγο άουτ από πλεονεκτική θέση.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Κατταβιά απείλησε με την κεφαλιά του Μέντου όπου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ ακολούθησε ένα διάστημα όπου η Χάλκη αμύνθηκε εξαιρετικά και κράτησε μακριά τους κινδύνους.

Επόμενη απειλή για την εστία του Παπαθεοδώρου στο 85′ με το πλασέ του Τριπολίτη όπου η μπάλα “έγλυψε” το δεξί δοκάρι από το πλασέ του και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντική.

Όλη η Κατταβιά ανέβηκε για το γκολ της νίκης και οι γηπεδούχοι βρήκαν διαδρόμους και παραλίγο να αρπάξουν τη νίκη, ωστόσο ο Γκαμαλέτσος στο τετ α τετ είδε τον Παπαβεργή να αποκρούει και διατήρησε τουλάχιστον τον βαθμό για την ομάδα του.

Διαιτησία: Βλάχος, Μαυρουδής, Τσέτσος

Συνθέσεις:

Χάλκη: Παπαθεοδώρου, Τσιώνης, Κωστίδης, Μπιζάτης, Δράμης, Τσιπιζίδης, Τσοπανάκης, Γκαμαλέτσος, Κόκας (76′ Χειμωνέττος), Κυπραίος, Καρούνιας (65′ Μερκάϊ)

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κώτης, Μέντος, Σπύρου, Νασσόπουλος, Κούρος, Ανανιάδης, Σαπαλίδης, Τριπολίτης, Κουμπιάδης, Αυγέρης (77′ Μελισσόπουλος)