Νίκη από την… άσπρη βούλα για τον Διαγόρα

Επιστροφή στις νίκες για τον Διαγόρα που επικράτησε με 1-0 του Αντίμαχου στο Δημοτικό Στάδιο για την 26η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ του γηραιού σημείωσε ο Κιοσέογλου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά την ισοπαλία στην Κρεμαστή, όπου οι κυανέρυθροι στάθηκαν άτυχοι, σήμερα κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και πλέον περιμένουν την ετυμηγορία της πειθαρχικής επιτροπής.

Η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή πατούσε καλύτερα και σταδιακά ανέβαζε την απόδοση της στο ματς. Μάλιστα μετά το εικοσάλεπτο δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ.

Πρώτη καλή στιγμή για τον Διαγόρα, αυτή του 25ου λεπτού όταν με κεφαλιά ο Πεταυράκης έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Λίγο αργότερα (30′) το σουτ του Γεωργιάδη σταμάτησε στο χέρι του Βλαντιμίροφ μέσα στην περιοχή του Αντίμαχου και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Από τα 11 βήματα ο Κιοσέογλου ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, καθώς μέχρι την ανάπαυλα δεν υπήρξε άλλη μεγάλη φάση.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη.

Το γκολ του Τσαγκάρη στο 50′ ακυρώθηκε ως οφ- σάϊντ, ενώ απ’ την πλευρά του ο Αντίμαχος έκανε αισθητή την παρουσία του προς την εστία του Δαρζέντα στο 55′ με το σουτ του Παπανικολάου, όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Μετά το 60′ αυξήθηκε η πίεση του γηραιού. Η κεφαλιά του Τσαγκάρη έφυγε άουτ, ενώ στο 65′ ο Χατζηφούντας σούταρε άουτ μέσα από την καρδιά της περιοχής, έπειτα από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι έχασαν και αυτή πολύ καλή ευκαιρία για να φύγουν με τον βαθμό από το νησί μας, όταν στο 80′ ο Δαρζέντας είπε “όχι” στο πολύ καλό σουτ του Παπανικολάου.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Ορφανός; Στεφανάκης

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Δαρζέντας, Φωτεινής, Φραντζής, Παϊζάνος, Κιοσέογλου, Γκινής (70′ Μαριάς), Καλημέρης (46′ Τσαγκάρης), Γεωργιάδης, Καρπαθάκης, Πεταυράκης (82′ Καραγεωργίου), Χατζηφούντας

Αντίμαχος: Μιχαλάκης (75′ λ. τρ. Μιαούδης), Κορκής, Ιωαννίδης, Καράλιαμης, Σωτήρι (70′ Κοκκολάκης), Ζιώγας, Μπεκιρλάρι, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής, Παπανικολάου