Με την παραμονή… αγκαλιά ο Απόλλων Απολλώνων

Τρίτη συνεχόμενη επιτυχία για τον Απόλλωνα Απολλώνων που πλέον βρίσκεται αγκαλιά με την παραμονή. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 1-0 του Διαγόρα Βατίου στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο μέρος, όπου δεν υπήρχαν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, οπότε το “λευκό” αποτέλεσμα μετά τα 45 λεπτά ήρθε ως φυσικό… επακόλουθο.

Προσπάθησαν περισσότερο οι γηπεδούχοι στην επανάληψη και καίγονταν περισσότερο για τους βαθμούς και έκαναν το 1-0 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαχριστοδούλου στο 58ο λεπτό.

Την παράβαση κέρδισε ο αρχηγός, Μιχάλης Μακαρούνας όταν έκανε σουτ και η μπάλα σταμάτησε πάνω στο χέρι του Γιαννακόπουλου.

Παρά την προσπάθεια των Βατενών να ισοφαρίσουν, αφού πήραν τον έλεγχο στην συνέχεια, το υπάρχον σκορ έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Σαρρής, Ορφανός

Συνθέσεις:

Απόλλων: Μακαρούνας, Χατζηκυριάκος, Γεωργίου (60′ Δημητρόπουλος), Μ. Μακαρούνας (80′ λ.τ. Μπαϊράμης), Σκούμπρος, Κυριακάκης, Λαθούρης, Διακουράκης, Λολάκης, Γιαννακόπουλος (70′ Γεωργαλλής), Παπαχριστοδούλου

Διαγόρας: Ζωγράφος, Γιαννακόπουλος, Πιτσουρδάκης, Θεοδώρου, Παπασταμάτης, Ζωάννου (58′ Ζερβός), Παπαστεφάνου, Μικκιού (30′ λ.τ. Παπουρδάνος), Χαρτοφύλλης, Κουρέλης (65′ Τριανταφυλλίδης), Μοσχής