Ο ένας Χ-άρηκε για τον τίτλο και ο… άλλος για τον βαθμό- χρυσάφι

Μία ισοπαλία ήθελε ο Ποσειδών Καρπάθου για να κλειδώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου. Αυτή… ήρθε στην αναμέτρηση της Απολακκιάς. Οι Καρπάθιοι με το τελικό 3-3 επιστρέφουν στα “σαλόνια” του τοπικού μας ποδοσφαίρου και η Ασπίδα πήρε έναν βαθμό χρυσάφι στην προσπάθεια της για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το γκολ για την ομάδα της Καρπάθου, που πήρε τα ηνία από το ξεκίνημα του αγώνα, άνοιξε στο 12′ ο Μαντικός με πλασέ από κοντά. Μάλιστα στο 20′ ο Μανώλης Σπανός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σώζος και σημείωσε το 0-2 πολύ νωρίς.

Ο Μύρτο με κεφαλιά στο 30′ μείωσε σε 1-2 και έβαλε στο ματς τους κόκκινους που ισοφάρισαν στο 80′ με το σουτ του Διαμαντή για το 2-2 στο γήπεδο Απολακκιάς.

Με στόχο να κατακτήσουν τον τίτλο με νίκη, οι Καρπάθιοι στο 82′ έφτασαν στο 2-3 με το γκολ που σημείωσε ο Μανώλης Σπανός, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-3 και διαμορφώθηκε στο 92′ με τον Κουμλελή που χάρισε σημαντικό πόντο στην ομάδα του.

Διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς (Γιακουμάκης, Κόκκαλης)

Συνθέσεις:

Ασπίδα: Κοντός, Μπαϊράμης, Κούτρας, Σουλούνης, Ζαράρης, Χατζηκώστας(64΄Στρατής), Διαμαντής, Σκουλούδης,Κόρκης(73΄Περούλης), Μύρτο, Κουμλελής

Ποσειδών: Γαλάνης, Χριστόπουλος, Καζιλιέρης, Κούτουλος, Παύλου, Βιλλανούτσι, Τσιαβέλης, Μαντικός(76΄Βασιλειώτης),Σώζος(80΄Καραγιαννάκης), Σπανός Μ., Καραλής(85΄Βογιατζιδάκης)