Απόλυτος στο “σπίτι” του ο Αντίμαχος

Το απόλυτο των εντός έδρας νικών έκανε ο Αντίμαχος που επικράτησε με 3-0 της Δόξας Ψίνθου για την αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας. Στο «ρελαντί» αγωνίστηκαν οι «κόκκινοι» που σεβάστηκαν και το ότι η Ψίνθος έπαιξε με αρκετούς νεαρούς αλλά και το γεγονός ότι αγωνίστηκε και χτες κόντρα στον Καλυμνιακό. Νίκος Ανδρογιώργης, Χατζησταμάτης και Συνεσίου τα γκολ.

Εικόνα

Με το καλημέρα στην αναμέτρηση ο Νίκος Ανδρογιώργης άνοιξε το σκορ για τον Αντίμαχο που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε στο 28’ να κλειδώσει το ματς με υπέροχο μακρινό σουτ  του Χατζησταμάτη για το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο οι «κόκκινοι» κατέβασαν ταχύτητα ο Γιώργος Σταμάτης πέρασε στο ματς και το νεαρό Ζουμπά και το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό σκορ που διαμόρφωσε ο Γαβριήλ Συνεσίου στο 65’ κάνοντας το 3-0.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι οι «μικροί» του Αντίμαχου, Ανδρογιώργης Ν., Χατζησταμάτης και Γιαλεσάκης ενώ απ’ την Ψίνθο διακρίθηκαν οι Κωστομοίρης και Ορφανός Χ.

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία των Δημαράκη, Καραμούτα και Γιαμούζη.

Οι συνθέσεις

Αντίμαχος Μιχαλάκης , Καράλιαμης (50’Σκαλέρης Μ.), Ιωαννίδης (75’ Ζουμπάς), Γιαλεσάκης, Συνεσίου, Ανδρογιώργης Ν., Σκαλέρης Γ., Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Χατζησταμάτης.

Δόξα Ψίνθου: Ηλίας, Καρίκης, Χατζηνικόλας, Μαχραμάς Δ., Ορφανός Χ., Τσούλλος, Λυριστής Μ., Μαχραμάς Ν., Κωστομοίρης, Τσακίρης, Στελλάς.

Giafkasports.gr