Αύριο στις 19.00 με Π.Α.Σ.Κ.Α ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Ώρα για αγώνα… Μπορεί οι ετοιμασίες, για το φάιναλ-φορ που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 10 έως 12 Ιουνίου να συνεχίζονται, ωστόσο αύριο υπάρχει παιχνίδι και μάλιστα σημαντικό… Στις 19:00, στο «Βενετόκλειο» ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στο πλαίσιο της 9 ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου και η νίκη αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια της ομάδας μας να περάσει απευθείας στο φάιναλ-φορ. Τα πράγματα είναι απλά… Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει το 2 στα 2 στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. (αύριο) και με το Μαρούσι (το μεθεπόμενο Σάββατο) προκειμένου να κόψει πρώτος το νήμα και να περάσει απευθείας στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στο «Βενετόκλειο». Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε σήμερα χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και με τον Γιάννη Τσακίρη να μην υπολογίζει στην αυριανή αναμέτρηση τους Κώστα Ζαραγκότα, Νίκο Δαούλα και Ντιμιτάρ Βασίλεβ. Οι υπόλοιποι αθλητές, συμπεριλαμβανομένου και του Μανώλη Στυλιανακάκη που ήρθε από την Άρτα, είναι ετοιμοπόλεμοι για τη νίκη.
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (19:00): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Π.Α.Σ.Κ.Α. (Μπίκας- Ξανθός)

«ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 2 ΣΤΑ 2»
Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Τσακίρης μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση στο «Βενετόκλειο». «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό κόντρα στον Π.Α.Σ.Κ.Α., που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στο μπάσκετ με καρότσι, με πολλές επιτυχίες στο παρελθόν. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δεμένη ομάδα, που έχει στις τάξεις της έναν εξαιρετικό αθλητή, τον Μακρή. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε τον Π.Α.Σ.Κ.Α. και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας, για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και να περάσουμε χωρίς μπαράζ στο φάιναλ-φορ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του κόσμου. Τον προσκαλούμε στο γήπεδο για να μας στηρίξει όπως έχει κάνει από την αρχή της χρονιάς. Η παρουσία των φιλάθλων βοηθάει πολύ τα παιδιά στη ψυχολογία και μας δίνει φτερά».
ΟΛΟΙ ΣΤΟ «ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ»
Η διοίκηση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, οι αθλητές και ο προπονητής της ομάδας μας απευθύνουν κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο να γεμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο το «Βενετόκλειο» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη του συλλόγου στην προσπάθεια για τη νίκη. Όλοι οι δρόμοι αύριο στις 19:00 οδηγούν στο «Βενετόκλειο». Η είσοδος είναι ελεύθερη… Γιατί η επιτυχία αξίζει μόνο όταν τη μοιράζεσαι.