Το “ευχαριστώ” του Κάλλιστου Διακογεωργίου

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στον αγώνα επίδειξης αλλά και για να δοθούν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο. Παράλληλα κάλεσε το φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» και να γεμίσει το «Βενετόκλειο» στο παιχνίδι του Σαββάτου (19:00) κόντρα στο Μαρούσι. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:
«Μετά τη μεγάλη επιτυχία με την προσέλευση δεκάδων παιδιών από δημοτικά σχολεία της Ρόδου, θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν ώστε η εκδήλωση στο «Βενετόκλειο» να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Είναι σημαντικό να αναπτύξουμε το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, προκειμένου το άθλημα να αποκτήσει κι άλλους φίλους από μικρή ηλικία. Συγκεντρώσαμε τρόφιμα για τους άπορους συνανθρώπους μας και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προέβη στην αγορά δύο αγωνιστικών αμαξιδίων για τις ανάγκες της ομάδας μας. Θέλω λοιπόν μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την ευαισθησία και τη στήριξη του στην ομάδα μας και το συνάδελφο στην Περιφέρεια κ. Μαργαρίτη για την αγάπη τους στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Επίσης, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, το διευθυντή κ. Νίκο Ράπτη και τον εκπρόσωπο κ. Νίκο Κωσταρά που βρέθηκε στο «Βενετόκλειο».
Τους δύο βασικούς συντελεστές, «ψυχές» της εκδήλωσης και μέλη της οικογένειας της ομάδας μας κ.κ. Τάκη Καλούδη και Μανώλη Λουκά, που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για τον αγώνα επίδειξης. Τους συνάδελφούς Περιφερειακούς σύμβουλος Άγγελο Ανανία, Παναγιώτη Κουνάκη και Χαρούλα Γιασιράνη. Τον υπεύθυνο επικοινωνίας και Τύπου της ομάδας μας Μάκη Δούβαλη και τον εκπρόσωπο του Δήμου και μέλος του Δ.Σ. της ομάδας μας Κώστα Στυλιανού. Τους δασκάλους και τις δασκάλες που συνόδευσαν τα παιδιά, όλα τα Μ.Μ.Ε. και τους δημοσιογράφους που βοήθησαν στην καταγραφή των γεγονότων, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου, τον πρόεδρο του Άρη Φάκαρο και τον διαιτητή Γιώργο Μητσού, τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου, τον πρόεδρο του Γιώργο Κατσικανταή και τα μέλη του Σ.Κ.Κ.Δ. που βρέθηκαν στο γήπεδο. Η συμμετοχή όλων έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε ο αγώνας επίδειξης να γίνει με την παρουσία δεκάδων παιδιών που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου. Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ευχαριστώ και πάλι όλους όσους βοήθησαν και στάθηκαν στο πλευρό μας. Για μας το Σάββατο ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με το Μαρούσι, το οποίο θα κρίνει την πρώτη θέση και κατά συνέπεια την πρόκριση στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στην έδρα μας από 10 έως 12 Ιουνίου. Προσκαλώ όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών μας για τη νίκη. Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους Ροδίτες φιλάθλους, τους μαθητές, τους γονείς, τους φιλάθλους όλων των ομάδων στο νησί να έρθουν στο γήπεδο και να μας συμπαρασταθούν για να πετύχουμε μία ακόμη σημαντική νίκη».
ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Αύριο (Παρασκευή) στις 13:00 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου με αφορμή το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, που θα διεξαχθεί στο «Βενετόκλειο» από 10 έως 12 Ιουνίου. Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου. Το «παρών» καλούνται να δώσουν όλοι οι δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.