Πλησιάζει το Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου

Περίοδος αναμονής για τη διεξαγωγή του Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου, που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΓΑΣ Ιάλυσος με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου και της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, φτάνει προς το τέλος της. Η διεθνής διοργάνωση ξεκινάει το προσεχές Σάββατο 18 Ιουνίου με τη συμμετοχή των ομάδων κορασίδων / παγκορασίδων του ΓΑΣ Ιάλυσος, της ΑΕ Δικαίου Κω, της Ντάτσα και του Μαρμαρίς.
Οι τελικές λεπτομέρειες για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των αποστολών αλλά και διεξαγωγή των αγώνων διευθετούνται επιμελώς. Είναι ήδη έτοιμα τα βίντεο και η ηλεκτρονική παρουσίαση των αθλητριών στην Τελετή Έναρξης ενώ διανέμονται και οι προσκλήσεις στους επισήμους.
Την πρώτη μέρα του τουρνουά το αγωνιστικό μέρος θα πλαισιώσουν τα κορίτσια της Σχολής Χορού της Κωνσταντίνας Νταλαμάγκα Μιρόσαβιτς. Η οργανωτική επιτροπή τις ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους.
Επίσης, ανακοινώθηκαν από το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου τα ονόματα των μελών του που θα διευθύνουν τους αγώνες του διεθνούς τουρνουά. Πρόκειται για τους Άρη Φάκαρο, Γιώργο Αντωνίου, Σταύρο Νικηφορίδη, Αργύρη Αγγελή και Γιώργο Μητσού.