Έπεσε η αυλαία με τις απονομές στο τουρνουά φιλίας Αιγαίου

Το Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου 2016, το οποίο φιλοξενήθηκε στη Ρόδο στις 18-20 Ιουνίου και συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΓΑΣ Ιάλυσος, με την πολύτιμη στήριξη του Δήμου Ροδίων και της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, ήταν μία γιορτή για τα παιδιά μας. Οργανώθηκε λεπτομερώς για ν’ αφορά στις νεαρές αθλήτριες των τεσσάρων ομάδων (ΓΑΣ Ιάλυσος, ΑΕ Δικαίου, Ντάτσα, Μαρμαρίς) και στα παιδιά που θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες.
Για το λόγο αυτό, ήταν πρωτοβουλία της οργανωτικής επιτροπής να δώσει περισσότερους ενεργούς ρόλους στην εκδήλωση, τόσο της Τελετής Έναρξης όσο και της Λήξης, στα παιδιά.
Στην Τελετή Έναρξης, περίπου είκοσι μικρά κοριτσάκια από τις ακαδημίες του ΓΑΣ Ιάλυσος, ντυμένα ομοιόμορφα με πορτοκαλί μπλούζα που έφερε το λογότυπο του Τουρνουά, καλωσόρισαν τις φιλοξενούμενες αποστολές μοιράζοντας γαρύφαλλα σε κάθε αθλήτρια.
Τα υπέροχα κοριτσάκια που συμμετείχαν ήταν: Χατζηνικήτα Άννα, Ιωακιμίδου Ελένη, Τελώνη Δέσποινα, Καραγιάννη Δανάη, Ζαμαντάκη Σελίν, Κόκκολη Σοφία, Ατσικνούδα Ελευθερία, Μανιά Άννα, Καντιδενού Ναταλία, Μπαλτζή Δέσποινα, Σταυράκη Ελευθερία, Βολονάκη Μαρία, Καστάνια Κυριακή, Χαραλάμπους Ειρήνη, Νικηφορίδη Ειρήνη, Βελή Δήμητρα, Βολιτάκη Αγγελική, Σαλεπτζή Σεβκίς και Πεζουβάνη Στέλλα.
Το πορτοκαλί μπλουζάκι που φορούσαν τα κορίτσια του ΓΑΣ Ιάλυσος ήταν χορηγία της κας Βίκυς Χατζηπέτρου (Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών) την οποία βράβευσαν για την ευγενική προσφορά της στην Τελετή Λήξης. Την ειδική απονομή έκαναν ο προπονητής της ομάδας κορασίδων του ΓΑΣ Ιάλυσος και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Τουρνουά, κ. Γιώργος Χατζηκαλημέρης, και η νεαρή αθλήτρια του συλλόγου, Δανάη Καραγιάννη.
Το δικό τους ξεχωριστό ρόλο στις τιμητικές απονομές και της Τελετής Έναρξης και της Τελετής Λήξης έπαιξαν τα πανέμορφα κοριτσάκια με τις παραδοσιακές φορεσιές τους.
Από το χορευτικό εργαστήρι παραδοσιακών χορών της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, συμμετείχαν οι Κεκελιάδη Άννα Μαρία και Χατζήογλου Μινέ ενώ από το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου μουσουλμάνων Ρόδου «Η ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ» οι Εμίρογλου Γκιουλέρ και Ντογκούς Νιλουφέρ.
Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τα παιδιά και τους γονείς τους για τη συμμετοχή τους στο διεθνές Τουρνουά το οποίο ομόρφυναν με την παρουσία τους.