“Έδεσε” Σπάρταλη, κάνει “τοξοβόλο” τον Μόσχο

Με την φανέλα που φέρει τον τοξοβόλο στο στήθος θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Παναγιώτης Σπάρταλης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των ερυθροκίτινων.

Παράλληλα με τον έμπειρο μέσο, οι τοξοβόλοι ανακοίνωσαν την παραμονή του Κλεάνθη Παπαδόπουλου, για κάτι που σας είχε ενημερώσει το fmtop.gr δύο ημέρες πριν.

Σχετικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΑΡΤΑΛΗ και ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. Ο Παναγιώτης είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ την περσινή χρονιά προσέφερε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της .
Ο Κλεάνθης ήρθε στην ομάδα μας το 2ο μισό του πρωταθλήματος που έληξε και αμέσως έδειξε ότι αποτελεί την εγγύηση που χρειάζονται όλες οι ομάδες κάτω από τα δοκάρια τους. Η διοίκηση δε θα μπορούσε παρά να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο τους”.

Πέρα από τις ανανεώσεις, η διοίκηση των Τριαντενών έχει “ρίξει” δίχτυα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Μόσχος είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα της ομάδας του Γιώργου Σάββενα.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που κατάγεται από το νησί μας και πέρυσι έπαιζε την ομάδα νέων της Καλλονής, καθώς η οι Μυτιληνοί τον είχαν αποκτήσει, αφού είχαν εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωση του 20χρονου μεσοεπιθετικού αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, με τις πιθανότητες πάντως να φορέσει την ερυθροκίτρινη φανέλα να είναι πάρα πολλές.